RSS

BREAKING NEWS

Her er verdens 10 bedste flyselskaber i 2018

Af Kenneth Karskov // Singapore Airlines er verdens bedste flyselskab anno 2018. Flyselskabet topper en liste af 100 selskaber, som analysefirmaet Skytrax har udarbejdet på baggrund af feedback fra 19 millioner rejsende over en 10 måneders periode. Denne l…

Endnu mere Turkish Airlines fra København

Af Kenneth Karskov // Turkish Airlines er et selskab, der ofte glider under radaren i Københavns Lufthavn, hvor det er selskaber som Qatar Airways, Emirates, Norwegian og SAS, der ofte stjæler overskrifterne. Det tyrkiske flyselskab udvider dog hele tiden …

Se billederne: Her er den nye Airbus A220

Af Kenneth Karskov // Airbus har navngivet flyfabrikkens seneste skud på stammen. Det nyeste medlem af Airbus familien kommer til at hedde... tadaa... Airbus A220. Der er tale om et passagerfly med plads til mellem 100 og 160 passagerer, og dermed kommer A…

  • 1
  • 2
  • 3

Ny lounge i Bruxelles

  • Written by:
Af Kenneth Karskov

En god belgisk øl og en tallerken med et par skiver lufttørret skinke samt lidt lækker ost. Sådan ser optakten til den korte tur hjem fra Bruxelles ud for passagerer på Business Class samt Star Alliance guldkortholdere.

“The Loft” er navnet på Brussels Airlines splinternye lounge på selskabets hjemmebane i Bruxelles lufthavn. Her har de indrettet 1.200 kvadratmeter i samarbejde med Belgiens førende brands og designere, og således bydes der på fire forskellige belgiske øl i baren  – Stella Artois, Hoegaarden, Leffe Brown and Leffe Blond – og Tintin kan naturligvis også spottes.

Loungen er inddelt i forskellige zoner: En til dig som gerne vil have en bid at spise inden afgange, en til dig der skal arbejde og en til dig som vil slappe af.

Spis, drik, hvil, arbejd

Vil du arbejde, så kan du gå ind på “kontoret”, hvor du kan sidde bag et skrivebord og arbejde frem til afgang. Vil du slappe af, så kan du lægge dig ind i en af de såkaldte Napboxes – små kabiner med madras, pude og tæppe – hvor du kan tage en lur. Vil du spise så kan du enten hænge i baren eller sætte dig ved et bord i restauranten.

Dertil kommer en række andre tiltag: Skabe hvor du kan låse dine ting inde, brusekabiner hvis du trænger til et bad efter en lang flyvetur og små båse hvor du kan “gemme” dig fra resten af loungen. Samt ikke mindst MASSER af stikkontakter til at oplade de uundværlige elektroniske gadgets.

Baren har både bobler og belgiske øl på fad, buffeten rummer med forskellige lækkerier, både varme og kolde, og du er velkommen til at låne tablet fyldt med film og serier og som samtidig holder dig up-to-date med dit fly.

Så tiden går hurtigt i The Loft. I snit tilbringer folk 74 minutter i loungen, viser tal fra flyselskabet, og The Loft er beregnet til alle passagererne på Brussels Airlines europæiske ruter.

The-Loft-Lounge-BRU-2The-Loft-Lounge-BRU-3

The-Loft-Lounge-BRU-4