RSS

BREAKING NEWS

Endnu mere Turkish Airlines fra København

Af Kenneth Karskov // Turkish Airlines er et selskab, der ofte glider under radaren i Københavns Lufthavn, hvor det er selskaber som Qatar Airways, Emirates, Norwegian og SAS, der ofte stjæler overskrifterne. Det tyrkiske flyselskab udvider dog hele tiden …

Se billederne: Her er den nye Airbus A220

Af Kenneth Karskov // Airbus har navngivet flyfabrikkens seneste skud på stammen. Det nyeste medlem af Airbus familien kommer til at hedde... tadaa... Airbus A220. Der er tale om et passagerfly med plads til mellem 100 og 160 passagerer, og dermed kommer A…

Ny Dreamliner rute til København

Af Kenneth Karskov // ]>Københavns Lufthavn får ny Dreamliner-rute - endda med et helt nyt selskab. Det e…

  • 1
  • 2
  • 3

Qatar Airways får ENDELIG sin Airbus 350

  • Written by:
Af Kenneth Karskov

Så fik Qatar Airways endelig sin første af i alt 80 Airbus A350XWB. Med et par dages forsinkelse kunne flyet endelig lette fra Airbus fabrikkerne i Toulouse (billedet herover) og sætte kurs mod lufthavnen i Qatars hovedstad Doha.

Qatar Airways har bestilt i alt 80 eksemplarer af det nye Airbus fly, der er indrettet med Business Class og Economy Class. I forreste del af flyet står 36 Business Class sæder lig de stole, der også findes på flyet på ruten til og fra København (læs mere her: Test: Qatar Airways Business Class)

Economy Class sektionen på det nye Airbus A350 XWB rummer 247 sæder, der er opstillet i en 3-3-3 konfiguration. Sæderne er 18 tommer brede og hver passager har en 10.6” skærm.

Airbus A350 XWB (står for Xtra Wide Body) er det nyeste fra Airbus. Herunder kan du se, hvor flyfabrikken selv forklarer fordelene ved det nye fly. Tryk på billederne for at se dem i stort format.

avion

avion