RSS

BREAKING NEWS

Endnu mere Turkish Airlines fra København

Af Kenneth Karskov // Turkish Airlines er et selskab, der ofte glider under radaren i Københavns Lufthavn, hvor det er selskaber som Qatar Airways, Emirates, Norwegian og SAS, der ofte stjæler overskrifterne. Det tyrkiske flyselskab udvider dog hele tiden …

Se billederne: Her er den nye Airbus A220

Af Kenneth Karskov // Airbus har navngivet flyfabrikkens seneste skud på stammen. Det nyeste medlem af Airbus familien kommer til at hedde... tadaa... Airbus A220. Der er tale om et passagerfly med plads til mellem 100 og 160 passagerer, og dermed kommer A…

Ny Dreamliner rute til København

Af Kenneth Karskov // ]>Københavns Lufthavn får ny Dreamliner-rute - endda med et helt nyt selskab. Det e…

  • 1
  • 2
  • 3

easyJet får nyt udseende

  • Written by:
Af Kenneth Karskov

Lavprisselskabet easyJet lancerer helt nyt udseende på sine fly. Det er første gang easyJet piller ved det hvide og orange udseende, siden kundeservicenummeret på flykroppen blev udskiftet med internetadressen easyJet.com i 1998.

Designændringerne består primært at to ting: For det første er easyJets orange varemærke blevet udvidet fra halefinnen til flykroppen, og for det andet er der tilføjet en orange stribe på flykroppen. Dertil kommer at tilføjelsen “.com” nu bliver fjernet fra flyene.

Langstrakt affære

”Som det kan forventes fra easyJet, er der tale om en omkostningslav makeover, da alle vores nye fly vil blive malet i det nye udseende, mens vi kun vil male de ældre fly efter behov,” forklarer Peter Duffy, easyJets Commercial Director.

easyJet har på nuværende tidspunkt en flåde på 226 fly, som er en blanding af modellerne A319 og A320. Alle easyJet-fly, der leveres fra april 2015, vil være udstyret med det nye design.

Desuden udstyres samtlige yngre fly i easyJets flåde med det nye design, når de planmæssigt skal males, hvilket typisk sker hvert sjette år. Det er således en langstrakt affære, der løber over mange år, og ved udgangen af 2017 er det stadig kun 50% af flåden, der vil have det nye design.

I løbet af easyJets 19 års levetid har der kun været to udgaver af bemalingen på easyJet flyene. Den oprindelige, som blev lanceret på easyJets første fly i 1995, fremviste bookingnummeret skrevet i enorme bogstaver henover flykroppen. Den anden, som trådte i tjeneste i 1998, viste “easyJet.com” hen over flykroppen.

EASYJET  NEW PLANE LIVERY Pix.Tim Anderson