RSS

BREAKING NEWS

Ekstra fly over jul og nytår

Af Kenneth Karskov // Emirates indsætter ekstrafly for at hamle op med efterspørgslen fra solhungrende danskere, der vil til Asien over jul og nytår. For mens en stor del af nationen har travlt med at tilberede and og lave risalamande, så er der nogle som …

Nu kan du flyve til Beirut året rundt

Af Kenneth Karskov // Middle East Airlines forlænger sommerruten fra København til Beirut, så flyvningerne fortsætter hele vinteren med. Planen var ellers at lukke ruten ned i de kolde vintermåneder, men Middle East Airlines - ofte kaldet "MEA" - har fået blo…

Finnair lancerer helt ny Premium Economy

Af Kenneth Karskov // Finnair vil introducere en helt ny kabineklasse på selskabets langdistancefly. Fra slutningen af næste år, vil passagererne på de finske fly kunne sætte sig til rette i en separat Premium Economy kabine, som bliver en mellemting mellem E…

  • 1
  • 2
  • 3

easyJet får nyt udseende

  • Written by:
Af Kenneth Karskov

Lavprisselskabet easyJet lancerer helt nyt udseende på sine fly. Det er første gang easyJet piller ved det hvide og orange udseende, siden kundeservicenummeret på flykroppen blev udskiftet med internetadressen easyJet.com i 1998.

Designændringerne består primært at to ting: For det første er easyJets orange varemærke blevet udvidet fra halefinnen til flykroppen, og for det andet er der tilføjet en orange stribe på flykroppen. Dertil kommer at tilføjelsen “.com” nu bliver fjernet fra flyene.

Langstrakt affære

”Som det kan forventes fra easyJet, er der tale om en omkostningslav makeover, da alle vores nye fly vil blive malet i det nye udseende, mens vi kun vil male de ældre fly efter behov,” forklarer Peter Duffy, easyJets Commercial Director.

easyJet har på nuværende tidspunkt en flåde på 226 fly, som er en blanding af modellerne A319 og A320. Alle easyJet-fly, der leveres fra april 2015, vil være udstyret med det nye design.

Desuden udstyres samtlige yngre fly i easyJets flåde med det nye design, når de planmæssigt skal males, hvilket typisk sker hvert sjette år. Det er således en langstrakt affære, der løber over mange år, og ved udgangen af 2017 er det stadig kun 50% af flåden, der vil have det nye design.

I løbet af easyJets 19 års levetid har der kun været to udgaver af bemalingen på easyJet flyene. Den oprindelige, som blev lanceret på easyJets første fly i 1995, fremviste bookingnummeret skrevet i enorme bogstaver henover flykroppen. Den anden, som trådte i tjeneste i 1998, viste “easyJet.com” hen over flykroppen.

EASYJET  NEW PLANE LIVERY Pix.Tim Anderson