RSS

BREAKING NEWS

Nu kan du flyve fra Odense til København - men det er rasende dyrt (og kun én dag)

Af Kenneth Karskov // Flyselskabet Primera Air har lagt en enkelt afgang op mellem Odense og København, så du kan genopleve tiden før Storebæltsforbindelsen, hvor det ikke var unormalt for travle forretningsfolk at flyve indenrigs mellem hovedstaden og Danmar…

Åh nej... vandflyet København-Aarhus er truet!

Af Kenneth Karskov // En manglende tilladelse kan blive enden på en af de mest charmerende indslag i dansk luftfart, nemlig vandflyveren mellem København og Aarhus. "Vi søgte i januar 2017 om permanente tilladelser til at flyve på vores vandflyvepladser, o…

Ny rute fra CPH til historisk fransk by

Af Kenneth Karskov // Lavprisselskabet Transavia vil forbinde København med det vestlige Frankrig, og fra næste forår lancere flyvninger til en destination, som ingen andre flyver til i øjeblikket. Dermed får de rejselystne en ny destination at flyve til i de…

  • 1
  • 2
  • 3

Se Icelandairs flotte nordlys-fly i København

  • Written by:
Af Kenneth Karskov

Nordlys er et naturfænomen med tiltrækningskræft udover det sædvanlige, og nu sætter Icelandair fokus på fænomenet og pryder et af selskabets fly med nordlys – både udvendigt og indvendigt.

Det drejer sig om et af Icelandsairs Boeing 757 fly, der er malet i nordlysets farver. I selve kabinen sørger et helt unikt nordlysshow for at passagererne får fornemmelsen af dette særlige naturfænomen, og også flyets navn er også nyt: Hekla Aurora.

Både indvendigt og udvendigt

Hekla Aurora flyver på alle Icelandairs ruter i både Europa og Nordamerika, så der er chance for at møde flyet på alle Icelandairs destinationer. Flyet lander i København d. 13. februar klokken 12 og flyver retur til Reykjavik samme dag kl. 13:20.

Følg med i hvor nordlyset flyet flyver her: www.icelandair.dk/hekla-aurora

Den ægte vare – Aurora Borealis – kan opleves fra september til april i Island, hvor nordlysene med de mange flotte farver, danser hen over den arktiske nattehimmel.

Island er et af de bedste steder på den nordlige halvkugle at opleve dette betagende fænomen, og en billet med Icelandair til af selskabets 14 destinationer i Nordamerika kan kombineres med et ophold i Island i op til syv dage uden ekstra billetomkostninger.

hekla-aurora-kabine