airberlin med Billund-Berlin rute

Af Kenneth Karskov
Den 13. april i år åbner airberlin ny ruten mellem Billund og Berlin. Dermed tilføjer Billund lufthavn endnu et flyselskab til listen af kunder, der vil flyve danskerne direkte fra Billund til de europæiske storbyer – udenom København. “Det er ikke nogen hemmelighed, at netop Berlin er én af de byer, som vi gennem længere tid har arbejdet hårdt for at få til lufthavnen. Både i forhold til Berlins mange attraktioner, men også i kraft at de mange muligheder for at komme videre til for eksempel USA, Asien og Australien”, siger Kjeld Zacho Jørgensen fra Billund Lufthavn. Fra Billund vil airberlin tilbyde forbindelser til en lang række spændende destinationer, så som Mallorca, Budapest, Warszawa og Abu Dhabi i De Forenede Arabiske Emirater. Ruten vil dog ikke blive fløjet af airberlin selv, men af det schweiziske flyselskab Etihad Regional med en SAAB 2000 maskine med 50 sæder. Flyvetiden bliver en time og fem minutter ifølge ruteplanen. Flyselskabet Etihad fra Abu Dhabi i Emiraterne ejer 33% af Etihad Regional og 29% af airberlin.


Posted

in

by