Norwegian strejken fortsætter

Af Kenneth Karskov
Pilotstrejken fortsætter med at ramme Norwegians passagerer tirsdag. Desværre bliver omkring 20.000 passagerer berørt, meddeler flyselskabet. Indenrigstrafikken er hårdest ramt: et begrænset antal indenrigsflyvinger gennemføres i Danmark, mens næsten alle norske og svenske indenrigsflyvninger aflyses. De fleste afgange mellem de skandinaviske hovedstæder er også aflyst. Nogle få Europa-ruter aflyses, men derudover kommer ruterne mellem Skandinavien og USA og Skandinavien og Thailand efter planen til at afgå som normalt. Ruter mellem Skandinavien og USA og Asien vil efter planen afgå som normalt. Kunder, som er berørt af aflysninger, kan ringe på følgende nummer, der er døgnåbent: +47 21 49 21 49.

Disse afgange afgår som normalt

Flyvninger til/fra England med rutenummer DY2400 til DY2900 Flyvninger til/fra Spanien med rutenummer DY5100 til DY5598 Flyvninger til/fra Finland med rutenummer 5599 til 5999 Flyvninger til/fra USA og Thailand med rutenummer DY7001 til DY7999 Norwegian meddeler, at de vil gøre alt for, at den øvrige Europa-trafik også vil afgå som normalt.


Posted

in

by