RSS

BREAKING NEWS

Nu kan du flyve fra Odense til København - men det er rasende dyrt (og kun én dag)

Af Kenneth Karskov // Flyselskabet Primera Air har lagt en enkelt afgang op mellem Odense og København, så du kan genopleve tiden før Storebæltsforbindelsen, hvor det ikke var unormalt for travle forretningsfolk at flyve indenrigs mellem hovedstaden og Danmar…

Åh nej... vandflyet København-Aarhus er truet!

Af Kenneth Karskov // En manglende tilladelse kan blive enden på en af de mest charmerende indslag i dansk luftfart, nemlig vandflyveren mellem København og Aarhus. "Vi søgte i januar 2017 om permanente tilladelser til at flyve på vores vandflyvepladser, o…

Ny rute fra CPH til historisk fransk by

Af Kenneth Karskov // Lavprisselskabet Transavia vil forbinde København med det vestlige Frankrig, og fra næste forår lancere flyvninger til en destination, som ingen andre flyver til i øjeblikket. Dermed får de rejselystne en ny destination at flyve til i de…

  • 1
  • 2
  • 3

Strejken i Norwegian er slut

  • Written by:
Af Kenneth Karskov

Strejken blandt de skandinaviske piloter i Norwegian er slut. Lavprisselskabet og piloterne fandt endelig fælles fodslag efter 11 døgn med strejke og landede en aftale.

”Jeg er meget lettet over, at pilotstrejken nu er afblæst, og vores passager endelig kan føle sig sikre på, at vores fly snart vil afgå som normalt. Jeg er meget taknemmelig for den tålmodighed og støtte, vi har fået fra vores publikum,” siger Bjørn Kjos administrerende direktør i Norwegian Air Shuttle.

Norwegian meddeler, at det vil tage tid at komme tilbage i normal drift, og onsdag d. 11. marts vil mange af passagerer derfor blive berørt af eftervirkningerne af strejken. Det skyldes at hverken fly eller personale er i position i forhold til onsdagens trafik.

De fleste Norwegian ruter mellem Skandinavien og Spanien og mellem Skandinavien og London, går som normalt. Det samme gælder ruterne mellem Skandinavien og USA samt Skandinavien og Thailand.