Air Canada med flere afgange

Kenneth Karskov
Der er forskel på vinter og sommer – også i flytrafikken. Der er traditionelt mest travlt i sommerhalvåret, og derfor flyver Air Canada dagligt fra København til Toronto i den travle sommertid. Om vinteren skærer selskabet til gengæld ned for antallet af afgange. Men det ændrer sig nu. Når vinteren rammer Danmark, vil Star Alliance selskabet Air Canada øge antallet af afgange fra København fra tre til fire om ugen. ”Vores travle forretningsrejsende har længe efterspurgt en mandagsafgang fra København i vinterperioden, så de kunne få mest ud af deres arbejdsuge og returnere sidst på ugen uden for mange mellemlandinger. Dette har vi nu sørget for med indsættelsen af den fjerde ugentlige vinterfrekvens,” siger Air Canadas Country Manager, Marc Sam. Den ekstra vinterafgang fra CPH bliver på mandage med et af selskabets Boeing B767. Air Canada tilbyder gode forbindelser via Toronto til f.eks. USA, Syd- og Mellemamerika og Caribien.


Posted

in

by

Tags: