Få 335 kroner for at flyve til Israel

Af Kenneth Karskov
Få en kontantrabat på 335 danske kroner for at flyve til Eilat. Sådan lyder tilbuddet fra de israelske myndigheder til flyselskaber, der vil sende deres fly til ferieområdet Eilat. Og beløbet er vel at mærke pr. passager. I alt tilbyder israelerne op til 7,5 millioner danske kroner pr. flyselskab. Kravet er, at der bliver gennemført mindst 16 rundture til Eilats Ovda lufthavn i perioden 6. oktober 2015 til den 22. april 2016 for at få de 45 EUR pr. passager. “Eilat er den perfekte vinterdestination for nordiske feriegæster. Vi ved, at direkte flyvninger vil opmuntre de nordiske turister til at besøge Eilat og Det Røde Hav”, udtaler Uri Laub, direktør for den israelske stats turistkontor for de nordiske lande. Eilat ligger på Israels sydspids ved Det Røde Hav og lokker med smukke strande, betagende ørkenlandskaber og det travle byliv. Fra israelsk side forlyder det, at der allerede er indledt drøftelser med adskillige nordiske og europæiske flyselskaber og turoperatører i forbindelse med det nye direktiv.


Posted

in

by