Icelandair åbner rute til Chicago

Af Kenneth Karskov
Icelandair åbner rute til USA’s tredjestørste by, Chicago i Illinois d. 16. marts 2016. Dermed tilføjer islændingene endnu en rute til deres veludbyggede USA netværk. Chicago O‘Hare International er den 15. nordamerikanske destination i det islandske rutenet, og Icelandair vil flyve til og fra Chicago fire gange om ugen. Icelandair inkluderer bagagens pris i flybilletten, og alle passagerer – og rejsende på Economy Class – må gratis medbringe to kufferter á 23 kg på ruterne til og fra Nordamerika. Om bord på flyet har alle passagerer individuelle skærme samt mulighed for at gå på nettet via flyets trådløse netværk. Til gengæld er forplejningen ikke inkluderet, så det koster ekstra at få noget at spise og drikke på rejsen til USA. Det er muligt at foretage et stop på Island uden merpris på vejen til USA. Icelandair andre amerikanske destinationer er Boston, Washington D.C., New York (JFK og Newark), Orlando, Minneapolis/St. Paul, Denver, Seattle, Anchorage, Portland og Chicago i USA samt Toronto, Halifax, Vancouver og Edmonton i Canada.


Posted

in

by