Norwegian kåret til bedste lavprisselskab på langdistance

Af Kenneth Karskov
“Bedste lavprisselskab i Europa” og “Bedste lavprisselskab på langdistance” var de to priser, som Norwegian fik overrakt ved Skytrax World Airline Awards. Uddelingen betragtes som den mest prestigefyldte i flybranchen, og administrerende direktør Bjørn Kjos modtog priserne sammen med udvalgte medarbejdere. ”Det er tredje år i træk, at Norwegian er blevet kåret til Europas bedste lavprisselskab, og derudover er det helt fantastisk, at vi er kåret som verdens bedste lavprisselskab på langdistance for første gang. Dette ville aldrig have kunne lade sig gøre uden de fantastiske medarbejdere i Norwegian, som hver dag gør deres yderste for, at vores passagerer skal have en god rejseoplevelse,” siger administrerende direktør Bjørn Kjos. I kategorien ”bedste europæiske lavprisselskab” var også EasyJet og Germanwings nomineret, mens Norwegian var oppe imod JetStar og Air AsiaX i kampen om kåringen som ”bedste lavprisselskab på langdistanceruter”. Skytrax World Airline Awards bliver uddelt på baggrund af verdens største undersøgelse af kundetilfredshed blandt flypassagerer fra 160 lande. Over 200 flyselskaber måles i undersøgelsen, og de rejsende vurderer alle aspekter af flyveoplevelsen, fra check-in i lufthavnen over sædekomfort om bord og til den mad som bliver serveret.


Posted

in

by