Norwegian satser: Lancerer ruter fra USA til Caribien

Af Kenneth Karskov
I vinterhalvåret vil det norske lavprisselskab åbne enn ruter fra Boston, Baltimore/Washington og New York til de caribiske øer Guadeloupe og Martinique. Dermed er Norwegian oppe på 31 direkte ruter fra USA. ”Vi lancerede vores første USA-flyvninger for to år siden, og satsningen vil fortsætte; både med nye rutelanceringer og etablering af flere amerikanske baser,” siger administrerende direktør Bjørn Kjos. Det er Norwegians nye Boeing 737-800 med gratis WiFi, som skal flyve mellem USA og Caribien. Ruten vil åbne i begyndelsen af december med tre ugentlige flyvninger fra New York (JFK) til Guadeloupes Pointe-à-Pitre International Airport (PTP) og Martinique Aimé Césaire International Airport (FDF). Norwegian vil flyve to gange ugentligt fra Baltimore/Washington International Thurgood Marshall Airport (BWI) og Boston Logan International Airport (BOS) til Guadeloupe og Martinique. Martinique og Guadeloupe tilhører den franske del af Caribien. Begge øer er fransk territorium og dermed en del af EU.


Posted

in

by