SAS åbner København-Miami rute

Af Kenneth Karskov
SAS lancerer ny USA rute fra København, og denne gang går turen til Miami. Faktisk åbner det fællesskandinaviske selskab hele tre nye USA ruter, hvilket udover København-Miami også tæller nye ruter fra de to andre skandinaviske hovedstader, nemlig Oslo-Miami og Stockholm-Los Angeles. “Med de nye ruter, en gennemgribende fornyelse af vores langruteflåde og et bredt netværk, har vi det absolut stærkeste tilbud til USA fra Skandinavien“, siger koncernchef Rickard Gustafson, SAS. Samtidig med de tre nye ruter bliver lanceret skruer SAS også op for antallet af afgange til fra Skandinavien til Shanghai, San Francisco, New York og Chicago. “Vi ved, at vores rejsende efterspørger en smidig og behagelig rejse med frekvente afgange”, udtaler Rickard Gustafson, og sender dermed en stikpiller til konkurrenter hos Norwegian. Det norske lavprisselskab flyver to gange om ugen fra København til Fort Lauderdale lufthavn (FLL), der ligger en halv times kørsel fra Miami. SAS vil flyve til den større Miami International Airport (MIA) tre gange om ugen fra København til Miami, og de resterende fire dage om ugen fra Oslo til Miami. Også på den tredje af de nye USA-ruter går SAS i kødet på Norwegian. Los Angeles ruten er i forvejen betjent af Norwegian tre gange om ugen fra Stockholm, tre gange om ugen fra København og to gange om ugen fra Oslo. SAS’ nye Los Angeles rute vil få daglige afgange fra Stockholm. Dermed er der åbnet op for konkurrencen på de to populære amerikanske destinationer, når SAS nye USA-ruter åbner i foråret 2016.


Posted

in

by