RSS

BREAKING NEWS

Endnu mere Turkish Airlines fra København

Af Kenneth Karskov // Turkish Airlines er et selskab, der ofte glider under radaren i Københavns Lufthavn, hvor det er selskaber som Qatar Airways, Emirates, Norwegian og SAS, der ofte stjæler overskrifterne. Det tyrkiske flyselskab udvider dog hele tiden …

Se billederne: Her er den nye Airbus A220

Af Kenneth Karskov // Airbus har navngivet flyfabrikkens seneste skud på stammen. Det nyeste medlem af Airbus familien kommer til at hedde... tadaa... Airbus A220. Der er tale om et passagerfly med plads til mellem 100 og 160 passagerer, og dermed kommer A…

Ny Dreamliner rute til København

Af Kenneth Karskov // ]>Københavns Lufthavn får ny Dreamliner-rute - endda med et helt nyt selskab. Det e…

  • 1
  • 2
  • 3

Singapore Airlines opruster: Dagligt til København

  • Written by:
Af Kenneth Karskov

Singapore Airlines – et af verdens blot syv fem-stjernede flyselskaber – skruer op for antallet af afgange til København. Fra de nuværende fem om ugen, går selskabet op til daglige afgange til Singapore.

Singapore Airlines melder sig dermed ind i kampen om de flyrejsende, hvor især Emirates og Qatar Airways har været aggressive. På de to mellemøstlige selskabers fly sidder mange rejsende der skal videre til Asien – og til mange af de samme destinationer Singapore Airlines også flyver til.

“Vi er ikke i det vi kalder “the numbers and seats game”, forklarer Allan Hoffery, og hentyder til våbenkapløbet mellem de to store mellemøstlige selskaber.

Qatar Airways planlægger to daglige afgange med Dreamliner til København, og Emirates vil fra december sende verdens største passagerfly, Airbus A380, til den danske hovedstad.

Alligevel ønsker selskabet dog at forsvare sin position, og fra Singapore Airlines kontoret i København, at Danmark får glæde af de nye Airbus A350WWB, som Singapore står til at sætte i rutetrafik i 2016. De nye fly skal afløse Boeing 777-200 modellerne, der bruges til og fra København, og derved opstår der nye muligheder for de rejsende, blandt andet den nye kabine mellem Business Class og økonomiklassen.

“Premium Economy ‘rulles ud’ i disse måneder på vores B777-300ER, Airbus A380 og på alle de nye fly der leveres fremover. Det er et produkt vi meget gerne vil have på København”, siger Allan Hoffery.

Der er dog ingen fast leveringsdato på de nye fly, og der er heller ikke nogen dato for, hvornår Singapore Airlines starter med daglige flyvninger.

“Vi har en joint-venture med SAS på København-Singapore ruten, så det er en beslutning der tages i fællesskab, og derfor derfor ingen dato på endnu”, forklarer han.