Wizz Air kommer endelig til København

Af Kenneth Karskov
Når lavprisselskabet Wizz Air næste år åbner en rute mellem København og Skopje flyver alle Europas store lavprisselskaber til den danske hovedstad. ”Det betyder, at alle Europas store lavprisselskaber nu flyver fra København: Norwegian, easyJet, Vueling, Ryanair, Transavia og snart Wizz Air,” siger Peter Krogsgaard, kommerciel direktør i Københavns Lufthavn. Skopje er hovedstad i Makedonien, og første flyvning mellem de to hovedstæder bliver d. 22. marts 2016. Derefter vil der være to ugentlige flyvninger til det bjergrige Makedonien, der ligger mellem Grækenland, Bulgarien, Serbien og Albanien. Ungarske Wizz Air er Øst- og Centraleuropas største lavprisselskab og fløj sidste år med 16,5 millioner passagerer. Selskabet har en flåde på 64 Airbus 320 og 321 fly, har bestilt yderligere 147 Airbus 321 fly, som vil blive leveret frem til 2024. Wizz Air har også en rute fra Billund til Gdansk i Polen.


Posted

in

by