Afgangstavler i København Lufthavn (foto: København Lufthavn / CPH)

Mere plads til at kysse i Københavns Lufthavn

Af Kenneth Karskov
Det bliver lettere at aflevere kæresten i lufthavnen og kysse farvel. Københavns Lufthavn udbygger Kiss & Fly—området, og flytter det ind under tag. Kiss & Fly-kørebanen er i dag blot et enkelt spor med en række holdepladser, hvor der ikke må parkeres længere tid end det tager at sætte en person af og sige farvel. “Vi ved, at mange bliver kørt i bil til lufthavnen af familie og venner. Nogle vil gerne følge passagererne helt ind og vinke farvel, mens mange blot siger hurtigt farvel i bilen. Det er den sidste gruppe, der nu får en bedre service”, siger Marie-Louise Lotz, der er passagerchef i Københavns Lufthavn. De eksisterende Kiss & Fly baner bliver lukket, og fremover vil de kunne findes i stueetagen i parkeringshuset P4, som ligger parallelt med lufthavnens Terminal 2. “Vi anlægger to særlige Kiss & Fly-kørebaner inde i parkeringshuset P4. Her kører billisterne i række uden mulighed for overhaling eller parkering, da der kun er én kørebane”, siger Marie-Louise Lotz. Med ombygningen vil lufthavnen kunne håndtere op til 500 køretøjer i timen i Kiss & Fly. Byggeriet er gået i gang og forventes afsluttet i slutningen af februar.


Posted

in

by