Singapore Airlines udvider til Australien og New Zealand

Af Kenneth Karskov
Den nye service bliver lanceret d. 27. september og Singapore Airlines bliver det første luftfartsselskab, der forbinder Canberra med Wellington. “Vi er begejstrede for vores nye Capital Express mellem vigtige hovedstæder, og især er vi glade for at kunne tilbyde mere bekvemme rejsemuligheder til gæster med Canberras første regelmæssige internationale flyvning og de første non-stop forbindelser mellem hovedstæderne i Australien og New Zealand,” sagde Singapore Airlines’ CEO, Mr. Goh Choon Phong ved dagens event i Asien, hvor nyheden blev præsenteret. Singapore Airlines bliver det første selskab, der regelmæssigt har internationale ruter til og fra Canberra. Det bliver et 266-sæders Boeing 777-200 fly, som vil betjene ruten, med 38 Business Class sæder og 228 Economy Class sæder. De nye Canberra-services vil styrke Singapore Airlines’ i forvejen omfattende australske rutenetværk, som i øjeblikket omfatter flyvninger mellem Singapore og Adelaide, Brisbane, Melbourne, Perth og Sydney. Singapores datterselskab, SilkAir, opererer ydermere på Cairns og Darwin. Singapore Airlines’ nye Wellington-service vil supplere de eksisterende services mellem Singapore og både Auckland og Christchurch. Singapore Airlines flyver fem gange om ugen fra København til Singapore og med gode forbindelser videre til Australien og New Zealand. _0002410


Posted

in

by