RSS

BREAKING NEWS

Her er verdens 10 bedste flyselskaber i 2018

Af Kenneth Karskov // Singapore Airlines er verdens bedste flyselskab anno 2018. Flyselskabet topper en liste af 100 selskaber, som analysefirmaet Skytrax har udarbejdet på baggrund af feedback fra 19 millioner rejsende over en 10 måneders periode. Denne l…

Endnu mere Turkish Airlines fra København

Af Kenneth Karskov // Turkish Airlines er et selskab, der ofte glider under radaren i Københavns Lufthavn, hvor det er selskaber som Qatar Airways, Emirates, Norwegian og SAS, der ofte stjæler overskrifterne. Det tyrkiske flyselskab udvider dog hele tiden …

Se billederne: Her er den nye Airbus A220

Af Kenneth Karskov // Airbus har navngivet flyfabrikkens seneste skud på stammen. Det nyeste medlem af Airbus familien kommer til at hedde... tadaa... Airbus A220. Der er tale om et passagerfly med plads til mellem 100 og 160 passagerer, og dermed kommer A…

  • 1
  • 2
  • 3

Qatar Airways åbner ruter til Krabi og Chiang Mai i Thailand

  • Written by:
Af Kenneth Karskov

Qatar Airways vil i løbet af det næste halvandet år ekspandere med 14 nye destinationer spredt over fire kontinenter.

Det gælder blandt andet ruter til Krabi og Chiang Mai i Thailand samt introduktion af verdens længste flyrute mellem Doha og Auckland i New Zealand.

“Vores nye destinationer er steder, som vi formoder, vores kunder vil finde attraktive, og her ser vi muligheden for at give den bedste service til en god pris. Vi ser frem til at kunne udvide vores netværk yderligere og byde nye passagerer velkommen ombord på Qatar Airways”, siger Group CEO for Qatar Airways, Akbar Al Baker.

For danske rejsende er det især de nye destinationer i Thailand, som er interessante. I forvejen flyver Qatar Airways til både Phuket og Bangkok med gode forbindelser fra København, og fra december indvies ruten mellem Doha og Chiang Mai med tre afgange pr. uge samt ruten til Krabi med fire afgange pr. uge.

Samtidig annoncerede flyselskabet åbning af en rute til Helsinki i Finland. Den vil supplere selskabets eksisterende ruter til Norden i form af København, Oslo og Stockholm.

Qatar Airways åbner også ruter til en række afrikanske destinationer: Windhoek i Namibia, Douala i Cameroun, Libreville i Gabon, Lusaka i Zambia og Marrakech i Marokko. Dertil kommer Pisa i Italien, Skopje i Makedonien og Nice i Frankrig.