RSS

BREAKING NEWS

Klimabevidst? Du kan flyve hjem fra USA på biobrændstof

Nyheder

Af Kenneth Karskov // Hvis du er klimabevidst og gerne vil flyve lidt grønnere, så giver flyselskabet KLM nu mulighed for at flyve hjem fra San Fransisco på biobrændstof. Biobrændstof er 2-3 gange så dyrt som almindeligt flybrændstof, og derfor er det en s…

Her er CPHs 10. direkte rute til Frankrig

Nyheder

Af Kenneth Karskov // København får sin tiende rute til Frankrig, når easyJet til foråret begynder at flyve direkte til Nantes. Dermed er Københavns Lufthavn vokset fra syv til ti franske ruter i løbet af blot to år. "Nantes er et utroligt spændende rejse…

Flyselskab i betalingsstandsning

Nyheder

Af Kenneth Karskov // Brasiliens fjerdestørste flyselskab er kommet så meget i problemer, at selskabet er gået i betalingsstandsning. Det er Avianca Brasil, som ikke længere kan betale regningerne. De brasilianske regler gør, at selskabet kan fortsætte fly…

SAS løfter Eurobonus med to nye features

Nyheder

Af Kenneth Karskov // Fremover kan du samle bonuspoint med familie og venner, når du opsparer i SAS Eurobonus programmet. Den nye feature hedder "Point sharing", og er den ene af to nyheder fra SAS. Den anden nyskabelse er et livsvarigt guldkort, kaldet "L…

CPHs nyeste Kina-rute er i luften

Nyheder

Af Kenneth Karskov // Den nye flyforbindelse mellem København og Chengdu i Kina er officielt åbnet. Lufthavnen havde inviteret på fint besøg til åbningen af ruten, så det første fly kunne komme afsted på fornemmeste vis. Erhvervsminister Rasmus Jarlov var dog…

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Norwegians bonusprogram runder 4 mio medlemmer

  • Written by:
Af Kenneth Karskov

Hver dag melder 2.000 rejsende sig ind i Norwegians loyalitetsprogram, Norwegian Reward. I løbet af sidste år steg medlemstallet med 750.000, og ud af de fire millioner medlemmer er 450.000 danskere.

”Vi er meget tilfredse med, at fire millioner passagerer har valgt at blive medlem af Norwegian Reward. Vi ser en stor medlemsvækst i nye markeder, særligt i England og Spanien”, siger Norwegian Reward-chef Brede Huser.

Norwegians fordelsprogram adskiller sig fra flybranchens øvrige bonusprogrammer ved, at der ikke er tale om optjening af point efter længden på flyrejsen, som så kan bruges, når medlemmet har indsamlet en vis mængde point.

I Norwegian Rewards programemt opspares en kredit i form af CashPoints. Antallet af CashPoints er reguleret af prisen for flybilletten, og selv på en billig billet til Aalborg vil der bliver optjent CashPoints. Disse point kan så bruges på den næste flyrejse, hvor de vil blive fratrukket prisen.

Det giver to fordele: For det første er der ingen restriktioner på brug af CashPoints, som det ellers kendes fra bonusrejser. Find en rejse på Norwegians hjemmeside, betal med CashPoints og en eventuel resterende del med kreditkortet, og kom så afsted.

Den anden fordel er, at at selv folk der ikke rejser så tit, har glæde af loyalitetsprogrammet. I de traditionelle bonusprogrammer er det en typisk anke fra mange, at de aldrig når at få samlet point nok til gratisrejser, før pointene løber ud.

”Norwegian Reward gør det muligt for alle at tjene CashPoints uanset, hvor ofte folk rejser. Alle vores sæder er lige så tilgængelige for dem, som betaler med CashPoints som for alle andre. Dette er helt unikt sammenlignet med andre loyalitetsprogrammer”, siger Brede Huser.

Således er Norwegian Reward med til at definere en ny måde at tænke flyselskabernes bonusprogrammer på, og flere selskaber ses i færd med at lancere lignende programmer.

Det gælder bl.a. flyselskabet Brussels Airlines, hvor bonusprogrammet hidtil har heddet Miles & More, men som supplement har belgierne nu lanceret et fordelsprogrammet “Loop”.

Her er grundtanke den samme, nemlig opspar en rabat, du kan bruge på din næste rejse.

Pointene i Brussels Airlines’ nye Loop program er gyldige resten af livet, så længe der foretages én årlig rejse med Brussels Airlines.

Omvendt så rummer hverken Norwegian Reward eller Brussels Airlines’ Loop de servicefordele, som er en stor del af de traditionelle bonusprogrammer, hvor guldkortholdere nyder godt af fast track, Business Class check-in, loungeadgang med videre.

Flere nyheder

Klimabevidst? Du kan flyve hjem fra USA på biobrændstof

Af Kenneth Karskov // Hvis du er klimabevidst og gerne vil flyve lidt grønnere, så giver flyselskabet KLM nu mulighed for…

Her er CPHs 10. direkte rute til Frankrig

Af Kenneth Karskov // København får sin tiende rute til Frankrig, når easyJet til foråret begynder at flyve direkte til Nantes.…

Flyselskab i betalingsstandsning

Af Kenneth Karskov // Brasiliens fjerdestørste flyselskab er kommet så meget i problemer, at selskabet er gået i betalingsstandsning. Det er…

SAS løfter Eurobonus med to nye features

Af Kenneth Karskov // Fremover kan du samle bonuspoint med familie og venner, når du opsparer i SAS Eurobonus programmet. Den…

CPHs nyeste Kina-rute er i luften

Af Kenneth Karskov // Den nye flyforbindelse mellem København og Chengdu i Kina er officielt åbnet. Lufthavnen havde inviteret på fint…

“Sir, we have upgraded you to Business Class”

Af Kenneth Karskov // “Sir, we have upgraded you to Business Class”. Det findes ganske enkelt ikke en bedre sætning at…

For første gang i 6 år får alliance nyt medlem

Af Kenneth Karskov // Det marrokanske flyselskab Royal Air Maroc træder ind i oneworld alliancen. Det er første gang i seks…

Stort selskab forlader fly-alliance

Af Kenneth Karskov // 85 millioner årlige passagerer. Det tal alene gør China Southern Airlines til en magtfaktor i kinesisk luftfart…

Undersøgelse: Vi prioriterer komfort og kort rejsetid højest

Af Kenneth Karskov // Singapore Airlines har bedt analyseinstituttet YouGov om at undersøge, hvad der er vigtigst for danske rejsende, når…