RSS

Skytrax: Aeroflot i samme liga som Emirates

  • Written by:
Af Kenneth Karskov

Det kan komme som en overraskelse, men den er god nok: Skytrax placerer det russiske flyselskab i samme liga som Emirates.

Skytrax giver mellem 1 og 5 stjerner til alverdens flyselskaber, og hidtil har Aeroflot ligget på samme niveau som SAS, Norwegian og easyJet med tre stjerner.

Nu mener Skytrax imidlertid, at russerne har forbedret sig så meget, at selskabet fortjener fire stjerner, og og dermed kommer det russiske flyselskab i klub med bl.a. Emirates, Thai Airways og Lufthansa.

De fire stjerner er tildelt Aeroflot på baggrund af detaljerede vurderinger af de forskellige klasser ombord samt oplevelsen i lufthavnen.

Aeroflots Economy Class får således 3,5 stjerne for sædet, fire stjerner for kvaliteten af maden, to stjerner for udvalget af aviser og magasiner ombord og fire stjerner til personalet på økonomiklassen.

For mange danskere har netop maden og personalet på Aeroflots fly været to af de store turn-offs ved at flyve via Moskva. Priserne har ofte været det bedste argument for at købe en billet med Aeroflot.

Flyselskabet har dog gennemgået en drastiske forandringer i løbet af de senere år. Flåden er fornyet, personalet er opkvalificeret og der er blevet investeret massivt i produktet ombord – både maden og underholdningen.

Maden ombord har fået et kraftigt løft, noterer Skytrax sig, og portionerne er generøse og kvaliteten er løftet. På alle Aeroflots Boeing 777 og Airbus 330 har passagererne personlige skærme, som er fyldt med både russiske og internationale film, og en stor del af flåden har også wifi.

Aeroflot angiver selv, at selskabet har verdens yngste flyflåde med en gennemsnitsalder på blot 4,2 år.


Kilde: http://www.airlinequality.com/news/aeroflot-awarded-4star-rating/

Flere nyheder

Spansk flyselskab: Vi tester markedet til København

Af Kenneth Karskov// Når det spanske flyselskab Air Europa i næste måned åbner ruten mellem København og Madrid, så er…

Ny SAS rute til byen, du kender for Juventus, Vermouth,…

Af Kenneth Karskov // SAS vil fra december flyve direkte fra København til italiens fjerdestørste by, Torino. Det er her hvor…

Rutetjek: LEVEL er Københavns nye lavprisselskab

Af Kenneth Karskov // LEVEL er et nyt bekendtskab i Københavns Lufthavn. Et lavprisselskab skabt og ejet af mægtige IAG, og…

Test: Austrians bedste kort er blevet en svaghed

Af Kenneth Karskov // Austrian Airlines er et af de små selskaber i den mægtige Lufthansa Group. Så lille at…

5-stjernet flyselskab fortolker smørrebrød og kyllingesteg

Af Kenneth Karskov // “Mormorkøkken med et nordisk touch” er overskriften på to nye retter som det fem-stjernede flyselskab Singapore Airlines…

Qsuite på København-ruten - se her hvilke afgange

Af Kenneth Karskov // Så kommer luftens ypperligste Business Class produkt endelig til København. Qatar Airways præsenterer de nye Qsuites på…