RSS

BREAKING NEWS

Endnu mere Turkish Airlines fra København

Af Kenneth Karskov // Turkish Airlines er et selskab, der ofte glider under radaren i Københavns Lufthavn, hvor det er selskaber som Qatar Airways, Emirates, Norwegian og SAS, der ofte stjæler overskrifterne. Det tyrkiske flyselskab udvider dog hele tiden …

Se billederne: Her er den nye Airbus A220

Af Kenneth Karskov // Airbus har navngivet flyfabrikkens seneste skud på stammen. Det nyeste medlem af Airbus familien kommer til at hedde... tadaa... Airbus A220. Der er tale om et passagerfly med plads til mellem 100 og 160 passagerer, og dermed kommer A…

Ny Dreamliner rute til København

Af Kenneth Karskov // ]>Københavns Lufthavn får ny Dreamliner-rute - endda med et helt nyt selskab. Det e…

  • 1
  • 2
  • 3

Skytrax: Aeroflot i samme liga som Emirates

  • Written by:
Af Kenneth Karskov

Det kan komme som en overraskelse, men den er god nok: Skytrax placerer det russiske flyselskab i samme liga som Emirates.

Skytrax giver mellem 1 og 5 stjerner til alverdens flyselskaber, og hidtil har Aeroflot ligget på samme niveau som SAS, Norwegian og easyJet med tre stjerner.

Nu mener Skytrax imidlertid, at russerne har forbedret sig så meget, at selskabet fortjener fire stjerner, og og dermed kommer det russiske flyselskab i klub med bl.a. Emirates, Thai Airways og Lufthansa.

De fire stjerner er tildelt Aeroflot på baggrund af detaljerede vurderinger af de forskellige klasser ombord samt oplevelsen i lufthavnen.

Aeroflots Economy Class får således 3,5 stjerne for sædet, fire stjerner for kvaliteten af maden, to stjerner for udvalget af aviser og magasiner ombord og fire stjerner til personalet på økonomiklassen.

For mange danskere har netop maden og personalet på Aeroflots fly været to af de store turn-offs ved at flyve via Moskva. Priserne har ofte været det bedste argument for at købe en billet med Aeroflot.

Flyselskabet har dog gennemgået en drastiske forandringer i løbet af de senere år. Flåden er fornyet, personalet er opkvalificeret og der er blevet investeret massivt i produktet ombord – både maden og underholdningen.

Maden ombord har fået et kraftigt løft, noterer Skytrax sig, og portionerne er generøse og kvaliteten er løftet. På alle Aeroflots Boeing 777 og Airbus 330 har passagererne personlige skærme, som er fyldt med både russiske og internationale film, og en stor del af flåden har også wifi.

Aeroflot angiver selv, at selskabet har verdens yngste flyflåde med en gennemsnitsalder på blot 4,2 år.


Kilde: http://www.airlinequality.com/news/aeroflot-awarded-4star-rating/