British Airways fjerner gratis måltid på lange flyvninger

Af Kenneth Karskov
British Airways skærer i de gratis glæder ombord på de lange oversøiske flyvninger. Det handler om ruterne på op til 8,5 times flyvning fra London, og inkluderer således de populære flyvninger til New York, hvor flyselskabet erstatter et måltid med et stykke chokolade. Det er den snack, der bliver serveret kort for landing, som bliver skåret væk på en lang række oversøiske flyvninger. British Airways vil dog fortsat servere et stort hovedmåltid efter afgang, men erstatter det andet måltid inden landing med en lille Mars bar. Samtidig forlyder der rygter om, at flyselskabet vil starte er forsøg med at sælge snacks ombord. Det drejer sig om Pringles chips, M&M’s samt Malteser’s chokolader, som de rejsende nu kan købe for penge, hvis de har lyst til lidt salt eller sødt undervejs. Tidligere har snacks mellem måltiderne været gratis ombord hos British Airways, og flyselskabet har ikke tidligere eksperimenteret med buy-on-board koncepter. Politikken om fri bar med gratis vin og alkohol bliver der dog ikke ændret på hos det britiske flyselskab.


Posted

in

by