Finnair lover wifi på alle langdistancefly i 2017

Af Kenneth Karskov
Passagerne på Finnairs mange ruter til Asien og USA kan se frem til trådløst internet på alle langdistanceflyene. Finnairs splinternye Airbus A350XWB har allerede internet installeret, og til oktober starter det finske flyselskab en proces med at installere wifi på de resterende langdistancefly af typen Airbus A330. Arbejdet med at gøre flyene i stand til at levere internet til passagererne loves afsluttet til maj næste år. Det er gratis for passagerer på Business Class at bruge internettet ombord, mens passagerer på Economy Class skal betale for adgang til nettet. I dag er prisen 5 EUR for en time og 15 EUR for hele flyvningen. Finnair blev for nylig udnævnt til Nordens bedste flyselskab af Skytrax, og det er 7. år i træk at finnerne placerer sig bedst blandt de nordiske flyselskaber.


Posted

in

by