Flyselskab sprænger rammerne for Business Class

Af Kenneth Karskov
Din helt egen suite med en dør du kan lukke. Så eksklusiv bliver den nye Delta One Business Class kabine på selskabets flåde af Airbus A350 fly. Lidt overraskende er det således et amerikansk flyselskab, der som verdens første lancerer lukkede suiter på Business Class. Typisk har det været de asiatiske og mellemøstlige selskaber, der har kæmpet om at lancere de mest overdådige flykabiner, men denne gang er det verdens tredjestørste flyselskab målt på antal passagerer, Delta Air lines, der tager førertrøjen på. Suiter har indtil nu været forbeholdt passagerer på det über-luksuriøse First Class hos bl.a. Emirates og Singapore Airlines, men med introduktionen af suiter på Business Class må det forventes, at andre flyselskaber vil følge efter i de kommende år. Delta One suiten vil få sin debut på flyselskabets første Airbus A350, som forventes i efteråret 2017. Hvert fly vil få 32 suiter, der alle har adgang til flyets midtergang. Hver kabine kan lukkes med en glidedør og på de to midtersæder vil der være en skærm, der kan trækkes frem, hvis de to passagerer i midten ikke kender hinanden. Efter debuten på Airbus A350 flyene vil Delta One suiterne blive installeret på selskabet Airbus 777 fly. DELTA_A350_Business Class_Delta_One DELTA_A350_D1_CAM22_NYT


Posted

in

by