Lufthansa overtager Brussels Airlines

Af Kenneth Karskov
Lufthansa har længe ejet 45% af det belgiske Star Alliance medlem Brussels Airlines, og nu har tyskerne besluttet sig for også at overtage resten. Dermed kommer Brussels Airlines i selskab med SWISS og Austrian Airlines, der også begge er ejet af Lufthansa, og tanken er i første omgang, at det belgiske selskab skal drives videre som separat enhed på samme måde som de schweiziske og østrigske selskaber. Brussels Airlines er især stærke på trafik til og fra EU-hovedstaden Bruxelles, men også på ruter til Afrika, hvor selskabet flyver til steder som er ukendte for mange danske rejsende, men som har vist sig at være en god forretning for flyselskabet. Det gælder f.eks. Ouagadougou i Burkina Faso, Cotonou i Benin og Burundi og Bujumbura i Benin. Derudover kommer oversøiske ruter til USA og Canada, samt en rute til Mumbai i Indien, der åbner i foråret. Brussels Airlines flyver dagligt fra både København og Billund Lufthavn. Brussels Airlines Economy Plus 1


Posted

in

by