RSS

BREAKING NEWS

Ekstra fly over jul og nytår

Af Kenneth Karskov // Emirates indsætter ekstrafly for at hamle op med efterspørgslen fra solhungrende danskere, der vil til Asien over jul og nytår. For mens en stor del af nationen har travlt med at tilberede and og lave risalamande, så er der nogle som …

Nu kan du flyve til Beirut året rundt

Af Kenneth Karskov // Middle East Airlines forlænger sommerruten fra København til Beirut, så flyvningerne fortsætter hele vinteren med. Planen var ellers at lukke ruten ned i de kolde vintermåneder, men Middle East Airlines - ofte kaldet "MEA" - har fået blo…

Finnair lancerer helt ny Premium Economy

Af Kenneth Karskov // Finnair vil introducere en helt ny kabineklasse på selskabets langdistancefly. Fra slutningen af næste år, vil passagererne på de finske fly kunne sætte sig til rette i en separat Premium Economy kabine, som bliver en mellemting mellem E…

  • 1
  • 2
  • 3

Finnair vinder priser i Kina

  • Written by:
Af Kenneth Karskov

Asien har længe været fokus for Finnairs oversøiske satsning og især Kina er vigtig i den strategi. Derfor glæder finnerne sig ekstra over, at selskabet netop har vundet to priser i Kina: Bedste flyselskab på Business Class (læs anmeldelse af ruten Helsinki- Beijing på den nye Airbus A350 med Finnair her) og for bedste mad på flyet.

”Vi er vældig stolte over den anerkendelse, der er i at få sådan en pris. Det viser, at vi gør det godt på det kinesiske marked, og vi vil fortsætte med at forbedre vores service yderligere for at sikre en god fly-oplevelse for alle vores kunder,” siger Robert Öhrnberg, der nu er general manager på det kinesiske marked for Finnair.

Prisen for årets bedste Business Class fik Finnair ved Best Travel Awards showet, mens den anden pris kom i forbindelse med den årlige messe for rejsemedier i Kina. Her blev maden ombord på selskabets splinternye Airbus A350 hædret. Både finske og kinesiske stjernekokke har bidraget med opskrifter til flyveturen

”Man kan ikke overvurdere oplevelsen ved at få god mad, og med Finnairs samarbejde med førende internationale kokke understreger vores værdier om kvalitet, kreativitet, friskhed og hårdt arbejde,” erklærer Maarit Keränen, chef for Inflight Service i Finnair.

Finnair slår sig på at være den hurtigste vej til Asien, fordi ruten for alle europæiske flyselskaber til Kina flyver henover Skandinavien, videre op over Finland og igennem russisk luftrum. Således er Helsinki ikke en omvej, men ligger naturligt på ruten til destinationer i Kina, Japan og Korea.

Finnair flyver til både de store destinationer i Kina som Beijing, Shanghai og Hong Kong, mens også til mindre kendte byer som Chongqing, Guangzhou og Xi’an.