Finnair cabin crew

Finnair vinder priser i Kina

Af Kenneth Karskov
Asien har længe været fokus for Finnairs oversøiske satsning og især Kina er vigtig i den strategi. Derfor glæder finnerne sig ekstra over, at selskabet netop har vundet to priser i Kina: Bedste flyselskab på Business Class (læs anmeldelse af ruten Helsinki- Beijing på den nye Airbus A350 med Finnair her) og for bedste mad på flyet. ”Vi er vældig stolte over den anerkendelse, der er i at få sådan en pris. Det viser, at vi gør det godt på det kinesiske marked, og vi vil fortsætte med at forbedre vores service yderligere for at sikre en god fly-oplevelse for alle vores kunder,” siger Robert Öhrnberg, der nu er general manager på det kinesiske marked for Finnair. Prisen for årets bedste Business Class fik Finnair ved Best Travel Awards showet, mens den anden pris kom i forbindelse med den årlige messe for rejsemedier i Kina. Her blev maden ombord på selskabets splinternye Airbus A350 hædret. Både finske og kinesiske stjernekokke har bidraget med opskrifter til flyveturen ”Man kan ikke overvurdere oplevelsen ved at få god mad, og med Finnairs samarbejde med førende internationale kokke understreger vores værdier om kvalitet, kreativitet, friskhed og hårdt arbejde,” erklærer Maarit Keränen, chef for Inflight Service i Finnair. Finnair slår sig på at være den hurtigste vej til Asien, fordi ruten for alle europæiske flyselskaber til Kina flyver henover Skandinavien, videre op over Finland og igennem russisk luftrum. Således er Helsinki ikke en omvej, men ligger naturligt på ruten til destinationer i Kina, Japan og Korea. Finnair flyver til både de store destinationer i Kina som Beijing, Shanghai og Hong Kong, mens også til mindre kendte byer som Chongqing, Guangzhou og Xi’an.  


Posted

in

by