Flyv med smølferne

Af Kenneth Karskov

Det skal være sjovt for børnene at flyve langt, mener flyselskabet Brussels Airlines. Derfor har selskabet indgået et samarbejde med rettighedshaverne til smølferne.

Det betyder, at børnene fremover vil møde smølferne på selskabets ruter til USA, Canada og Afrika. Her vil de små poder få udleveret en madkasse med farvebøger, fingerdukker og små, simple huskespil – altsammen med smølferne på.

Tegneren Peyo, der er ophavsmand til smølferne, er født i Bruxelles, og det er således kun naturligt at byens flyselskab benytter de små blå figurer som ambassadører.

brussels-airlines-smoelfer-1

I anledning af samarbejdet er der skabt er tre særlige smølfer: Kaptajn-Smølf og Stewardesse-Smølfine, som kan ses på madkasserne, samt Safari-Smølf, der rejser til Afrika.

Netop det afrikanske kontinent er et af Brussels Airlines stærke kort, og flyselskabet flyver til en række mere og mindre kendte destinationer i Afrika.

Flyselskabet lover samtidig, at de særlige børneretter, som kan gratis kan bestilles på forhånd (det såkaldte “child meal”, ofte forkortet “CHML”) er lavet i samarbejde med et panel på over 60 børn. Der er typisk tale om klassikere som pasta og kødboller i tomatsauce, som de fleste børn kan lide.

brussels-airlines-smoelfer-2


Posted

in

by