Indiske Jet Airways vil lokke passagerer fra Norden

Af Kenneth Karskov

Det indiske flyselskab Jet Airways ekspanderer i Europa og satser på at lokke passagerer fra de nordiske lande ombord på selskabets fly.

“Vi ser en stigning i antallet af nordiske forretningsrejsende til Indien. Det nordiske marked bliver derfor mere og mere interessant for Jet Airways”, udtaler Gilbert George, Jet Airways Vice President – Continental Europe and Americas.

Ifølge Jet Airways har over 500 nordiske virksomheder afdelinger i Indien.

Jet Airways er privatejet – og delvist ejet af det flyselskabet Etihad fra De Forenede Arabiske Emirater – og tilbyder forbindelser med partneren Air France KLM via Amsterdam og Paris til Delhi og Mumbai i Indien, men faktisk også til Toronto i Canada.

Jet Airways First Class suite (Foto: Jet Airways / PR)
Jet Airways First Class suite (Foto: Jet Airways / PR)

Jet Airways indsatte d. 30. oktober en Boeing 777-300ER på ruten mellem Amsterdam og Mumbai (den indiske millionby skiftede officielt navn fra Bombay til Mumbai i 1995, red).

På flyet er der allerforreste otte ‘suiter’ til passagererne på First Class. Her kan passagererne folde stolen ud til en to meter seng og lukke døren, når det er tid til at få lidt søvn, eller vælge at spise sammen med en rejsekammerat, for her er plads nok til at to kan sidde over for hinanden og nyde Champagnen og den gode mad.

Samtidig med indsættelsen af den store flyver på Amsterdam-ruten, så skruer det indiske flyselskab også op for en anden europæisk destination. Det drejer sig om en udvidelse af antal flyvninger mellem Paris og Mumbai, der flyves med en Airbus A330-200.

Jet Airways betjener 67 indiske og internationale destinationer med en flåde på 117 fly.


Posted

in

by