KLM fly i Aalborg Lufthavn (Foto: Aalborg Lufthavn / PR)

Aalborg får fjerde daglige KLM afgang

Af Kenneth Karskov
Det hollandske flyselskab KLM er tilbage med den fjerde daglige afgang fra Aalborg. Dermed får nordjyderne ikke bare muligheder for at komme til Amsterdam, men endnu vigtigere er det, at det giver bedre muligheder for at forbinde til KLMs store rutenetværk i Schiphol lufthavnen. ’Det er med stor glæde at vi ser at efterspørgslen fra Aalborg stiger år efter år”, siger Frederic Descours, landechef for Air France og KLM i Danmark. “Derfor har vi besluttet, at tilføje endnu en afgang, for at give vores kunder flere muligheder og for at forstærke vores position i Jylland”, udtaler han. Den fjerde afgang kommer på ruteprogrammet fra 19. februar 2017. KLM er et af få tilbageværende europæiske flyselskaber, der fortsat tilbyder gratis snacks og drikkevarer på flyveturen. Typisk er der tale om en lille sandwich med en kold øl eller et glas vin undervejs på turen til Amsterdam. KLM-Y-Catering


Posted

in

by