Bornholm får ny rute

Af Kenneth Karskov
“Bornholm, Bornholm, Bornholm, du’ min dejlige ferieø”, lød det i filmen Far til fire på Bornholm fra 1959. Omkvædet har hængt ved, og det samme har danskernes lyst til at besøge klippeøen. Nu bliver mulighederne endnu bedre, når flyselskabet DAT fra d. 15. juni vil flyve direkte fra Aalborg til Rønne to gange om ugen. ”Der var en lille ekstra kapacitet i vores flyplanlægning i sommermånederne, så hvorfor ikke være med til at sende flere turister til Bornholm,” fortæller Jesper Rungholm, øverste direktør i DAT. Aalborg bliver den tredje lufthavn som DAT forbinder med Bornholm. Selskabet flyver i forvejen fra både København og Billund til Rønne. ”I 2015 startede vi en direkte flyforbindelse mellem Billund og Bornholm. Denne rute er en stor succes, og vi er sikre på, at nordjyderne har ligeså stor lyst til at rejse til Bornholm, som region Sydjylland,” siger han. Sommerruten fra Aalborg til Bornholm hver torsdag og søndag frem til d. 17. september.


Posted

in

by