Så er der taget hul på sommeren

Af Kenneth Karskov
Havemøblerne, roséen og urene er stillet frem i løbet af weekenden, og dermed er sommeren officielt på vej. Således også hos flyselskaberne, der har taget hul på deres sommerprogrammer. Hos SAS betyder det åbningen af 17 nye ruter fra Skandinavnien, heraf tre nye helårsruter samt tre nye sommerruter fra Danmark. “SAS har flere destinationer og afgange til og fra Skandinavien end noget andet selskab, og vi fortsætter med at udvikle vores rutenetværk med nye indenrigs, skandinaviske og europæiske ruter. Vores nye helårsruter fra Danmark er allerede blevet taget godt imod, siger Lars Sandahl, koncerndirektør i SAS. I går kunne de første passagerer sætte sig ombord på SAS fly fra København til Færøerne og Riga samt fra Aalborg til Oslo. I løbet af sommeren åbner yderligere tre ruter, fra København til Malta og Olbia samt fra Aarhus til Malaga, som dog kun vil være åbne i sommersæsonen. Samtidig vil SAS indsætte flere fly på afgange til Malaga, Faro og Mallorca. “Spanien, Kroatien og Portugal er blandt nogle af de mest populære og efterspurgte lande, når skandinaverne skal rejse på sommerferie. Derfor er vi glade for nu at kunne sætte flere afgange og sæder ind til netop disse destinationer,” siger Lars Sandahl. Nye SAS helårsruter fra Danmark
  • København- Færøerne: Første afgang 26. marts 2017, daglig
  • København-Riga: Første afgang 26. marts 2017, to gange dagligt – alle dage undtagen lørdag
  • Aalborg-Oslo: Første afgang 26. marts, alle dage undtagen mandag og lørdag
Nye SAS sommerruter fra Danmark
  • København-Malta: Fra den 25. juni – 13. august, afgang tirsdag, fredag og søndag
  • København-Olbia: Fra 24. juni – 05 august, afgang onsdag og lørdag
  • Aarhus-Malaga: Fra 2. juli – 6. august, afgang søndag


Posted

in

by