RSS

BREAKING NEWS

Klimabevidst? Du kan flyve hjem fra USA på biobrændstof

Nyheder

Af Kenneth Karskov // Hvis du er klimabevidst og gerne vil flyve lidt grønnere, så giver flyselskabet KLM nu mulighed for at flyve hjem fra San Fransisco på biobrændstof. Biobrændstof er 2-3 gange så dyrt som almindeligt flybrændstof, og derfor er det en s…

Her er CPHs 10. direkte rute til Frankrig

Nyheder

Af Kenneth Karskov // København får sin tiende rute til Frankrig, når easyJet til foråret begynder at flyve direkte til Nantes. Dermed er Københavns Lufthavn vokset fra syv til ti franske ruter i løbet af blot to år. "Nantes er et utroligt spændende rejse…

Flyselskab i betalingsstandsning

Nyheder

Af Kenneth Karskov // Brasiliens fjerdestørste flyselskab er kommet så meget i problemer, at selskabet er gået i betalingsstandsning. Det er Avianca Brasil, som ikke længere kan betale regningerne. De brasilianske regler gør, at selskabet kan fortsætte fly…

SAS løfter Eurobonus med to nye features

Nyheder

Af Kenneth Karskov // Fremover kan du samle bonuspoint med familie og venner, når du opsparer i SAS Eurobonus programmet. Den nye feature hedder "Point sharing", og er den ene af to nyheder fra SAS. Den anden nyskabelse er et livsvarigt guldkort, kaldet "L…

CPHs nyeste Kina-rute er i luften

Nyheder

Af Kenneth Karskov // Den nye flyforbindelse mellem København og Chengdu i Kina er officielt åbnet. Lufthavnen havde inviteret på fint besøg til åbningen af ruten, så det første fly kunne komme afsted på fornemmeste vis. Erhvervsminister Rasmus Jarlov var dog…

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Eksperiment: Kineser skal bo 30 dage i Helsinki lufthavn

  • Written by:
Af Kenneth Karskov

Normalt vil de rejsende gerne tilbringe så kort tid i lufthavnen som muligt. Selvom der bliver investeret store summer i shopping, madsteder og oplevelser, så foretrække de fleste stadig korte ‘layovers’, for selv den bedste lufthavn i verden bliver kedelig efter nogle timer.

Nu vil en kinesisk tv-stjerne og influencer, Ryan Zhu, gøre det stik modsatte. Han vil lave verdens længste layover og flytte ind i Helsinki lufthavn i 30 dage.

Under hashtagget #LIFEINHEL vil Ryan Zhu hver dag rapportere fra livet i lufthavnen. Tanken er, at han dagligt skal gennemføre forskellige udfordringer, og sende det hele hjem til Kina i en skøn blanding af quiz, reality tv og sociale medier.

Helsinki Lufthavn vil med kampagnen forsøge at charmere sig ind på millioner af kinesere, som er en stor potentiel målgruppe for lufthavnen i den finske hovedstad. Netop Kina er en vigtig del af Finnairs forretning og sammen med Helsinki Lufthavn har flyselskabet en strategi om, at gøre Helsinki til det foretrukne bindeled mellem Europa og Asien.

Finnair er allerede stærkt repræsenteret i Kina og har netop annonceret den syvende destination i landet, Nanjing, som finnerne vil betjene fra maj næste år. På nogle af Finnairs ruter er de kinesiske passagerer i overtal, og således er tanken at #LIFEINHEL skal få endnu flere kinesere til at ville rejse via Helsinki, når de skal til Europa.

I centrum for #LIFEINHEL står den 33-årige kinesiske skuespiller og tv-stjerne Ryan Zhu (朱晓辉). Han har bl.a. medvirket i Kinas udgave af Vild med Dans samt i flere film og tv-serier. Ryan Zhu har over 138.000 følgere på Weibo, Kinas svar på Twitter, samt
134.000 følgere på Yizhibo, en kinesisk live-streaming tjeneste.

Med til at tilrettelægge forløbet er en af bagmændene bag reality-tv konceptet Survivor (på dansk “Robinson Ekspeditionen”), og startskuddet til fortællingen om Ryan Zhus 30 dage i Helsinki Lufthavn starter d. 10. oktober. Se med på https://www.lifeinhel.tv/

Flere nyheder

Klimabevidst? Du kan flyve hjem fra USA på biobrændstof

Af Kenneth Karskov // Hvis du er klimabevidst og gerne vil flyve lidt grønnere, så giver flyselskabet KLM nu mulighed for…

Her er CPHs 10. direkte rute til Frankrig

Af Kenneth Karskov // København får sin tiende rute til Frankrig, når easyJet til foråret begynder at flyve direkte til Nantes.…

Flyselskab i betalingsstandsning

Af Kenneth Karskov // Brasiliens fjerdestørste flyselskab er kommet så meget i problemer, at selskabet er gået i betalingsstandsning. Det er…

SAS løfter Eurobonus med to nye features

Af Kenneth Karskov // Fremover kan du samle bonuspoint med familie og venner, når du opsparer i SAS Eurobonus programmet. Den…

CPHs nyeste Kina-rute er i luften

Af Kenneth Karskov // Den nye flyforbindelse mellem København og Chengdu i Kina er officielt åbnet. Lufthavnen havde inviteret på fint…

“Sir, we have upgraded you to Business Class”

Af Kenneth Karskov // “Sir, we have upgraded you to Business Class”. Det findes ganske enkelt ikke en bedre sætning at…

For første gang i 6 år får alliance nyt medlem

Af Kenneth Karskov // Det marrokanske flyselskab Royal Air Maroc træder ind i oneworld alliancen. Det er første gang i seks…

Stort selskab forlader fly-alliance

Af Kenneth Karskov // 85 millioner årlige passagerer. Det tal alene gør China Southern Airlines til en magtfaktor i kinesisk luftfart…

Undersøgelse: Vi prioriterer komfort og kort rejsetid højest

Af Kenneth Karskov // Singapore Airlines har bedt analyseinstituttet YouGov om at undersøge, hvad der er vigtigst for danske rejsende, når…