Mere luksus end Economy – halvt så dyrt som Business

Af Kenneth Karskov
Det Lufthansa-ejede flyselskab, Austrian Airlines, introducerer nu Premium Economy på selskabets langdistancefly. Hidtil har østrigerne kun haft Economy Class og Business Class om bord, men nu følger de i fodsporene fra moderselskabet Lufthansa og indretter en del af flyet som “Premium Economy” med bredere sæder og mere benplads. Mellemklassen er henvendt til de passagerer, som gerne vil have lidt mere plads end på økonomiklassen, men uden at prisen bliver så høj som på Business Class. Austrian Airlines vil bruge over 100 millioner kroner på investeringen i den nye kabineklasse, og opgraderingen vil ske hen over vinteren 2017/2018. Planen er, at hele Austrians flåde har fået Premium Economy sæderne installeret inden næste sommer. De første flyvninger med Austrians udgave af mellemklassen bliver d. 6. marts 2018, hvor første fly står klar. Passagererne kan ikke blot se frem til et bredere sæde med mere benplads, men også til et opgraderet måltid, egen 12 tommer skærm samt strøm og USB-stik til at holde telefon og computer kørende. Samtidig vil Austrian Airlines installere trådløst netvæk på flyene, så det fremover bliver muligt at gå på nettet undervejs på turen fra Wien til Asien eller USA. Moderselskabet Lufthansa indførte Premium Economy i 2014, men er indtil videre det eneste selskab i Lufthansa gruppen, som har en særlig kabine til mellemklassen. Gruppen tæller flere store flyselskaber, inklusive SWISS, Austrian Airlines og Brussels Airlines. [caption id="attachment_8956" align="alignnone" width="1417"] Første billede af Austrians nye Premium Economy (foto: Austrian Airlines / PR)[/caption]


Posted

in

by