RSS

BREAKING NEWS

Her er verdens 10 bedste flyselskaber i 2018

Af Kenneth Karskov // Singapore Airlines er verdens bedste flyselskab anno 2018. Flyselskabet topper en liste af 100 selskaber, som analysefirmaet Skytrax har udarbejdet på baggrund af feedback fra 19 millioner rejsende over en 10 måneders periode. Denne l…

Endnu mere Turkish Airlines fra København

Af Kenneth Karskov // Turkish Airlines er et selskab, der ofte glider under radaren i Københavns Lufthavn, hvor det er selskaber som Qatar Airways, Emirates, Norwegian og SAS, der ofte stjæler overskrifterne. Det tyrkiske flyselskab udvider dog hele tiden …

Se billederne: Her er den nye Airbus A220

Af Kenneth Karskov // Airbus har navngivet flyfabrikkens seneste skud på stammen. Det nyeste medlem af Airbus familien kommer til at hedde... tadaa... Airbus A220. Der er tale om et passagerfly med plads til mellem 100 og 160 passagerer, og dermed kommer A…

  • 1
  • 2
  • 3

Nu vil du elske briterne for… maden!

  • Written by:
Af Kenneth Karskov

Sig Storbritanien og mad i samme sætning, og alle er klar over problemet. På trods af, at engelske kokke som Jamie Oliver og Gordon Ramsay har domineret alverdens tv-skærme, og at restauranten The Fat Duck tilhører den absolutte verdenselite, så er det svært at finde et sted på jorden med dårligere kulinarisk ry end netop de britiske øer.

Nu vil British Airways ryste sig fri af det hjemlandets dårlige image og investere store summer i forplejningen ombord. Det skal ske i samarbejde med cateringselskabet DO&CO, som har været med til at gøre Turkish Airlines til Europas bedste flyselskab seks år i træk og givet Austrian Airlines et ry for fabelagtig forplejning.

British Airways henter i første omgang hjælp fra DO&CO til at løfte maden på Club World (Business Class). DO&CO har et princip om, at alt er håndlavet samt er lavet af passionerede mennesker, så faktisk kalder cateringselskabet slet ikke deres retter for “mad” – men derimod “Gourmet Entertainment”.

Dermed rammer de hovedet på sømmet, for et godt måltid er med til at få tiden til at gå hurtigere på en lang flyvning. Maden er, sammen med film, internet og musik , en del af underholdningen ombord.

Det nye madkoncept skal være “restaurant lignende”, og bliver indført fra denne måned på flyene mellem London Heathrow og New York. Herefter vil konceptet blive rullet ud på flyselskabets øvrige oversøiske ruter i løbet det kommende år.

Samtidig med at maden får et løft, bliver der også lagt ekstra kræfter i komforten. Nye madrasser, hovedpuder og tæpper skal gøre det mere behageligt at sove ombord på flyet.

British Airways flyver flere gange dagligt fra København og Billund til London Heathrow. Fra Europas største lufthavn flyver selskabet til en lang række destinationer i Asien, Afrika, Australien, Mellemøsten, Sydamerika og Nordamerika.

Især er British Airways gode på ruter til USA, og når den nyeste USA-rute til Nashville åbner d. 4. maj, kommer selskabet op på 26 rejsemål i Amerikas Forenede Stater.

British Airways vil servere bedre mad fra denne måned (Foto: Nick Morrish/British Airways)