RSS

BREAKING NEWS

Nu kan du flyve fra Odense til København - men det er rasende dyrt (og kun én dag)

Af Kenneth Karskov // Flyselskabet Primera Air har lagt en enkelt afgang op mellem Odense og København, så du kan genopleve tiden før Storebæltsforbindelsen, hvor det ikke var unormalt for travle forretningsfolk at flyve indenrigs mellem hovedstaden og Danmar…

Åh nej... vandflyet København-Aarhus er truet!

Af Kenneth Karskov // En manglende tilladelse kan blive enden på en af de mest charmerende indslag i dansk luftfart, nemlig vandflyveren mellem København og Aarhus. "Vi søgte i januar 2017 om permanente tilladelser til at flyve på vores vandflyvepladser, o…

Ny rute fra CPH til historisk fransk by

Af Kenneth Karskov // Lavprisselskabet Transavia vil forbinde København med det vestlige Frankrig, og fra næste forår lancere flyvninger til en destination, som ingen andre flyver til i øjeblikket. Dermed får de rejselystne en ny destination at flyve til i de…

  • 1
  • 2
  • 3

Se listen: SAS åbner 5 ny ruter fra København

  • Written by:
Af Kenneth Karskov

SAS åbner 5 nye ruter fra København. Det sker i forbindelse med flyselskabets  sommerprogram 2018, som selskabet tager hul på d. 24. marts næste år.

Fra Københavns Lufthavn vil der være direkte SAS-flyvninger til Mellemøstens Paris, Beirut i Libanon, Middelhavsbyen Toulon i Frankrig, hovedstaden Sarajevo i Bosnien, smukke Lissabon i Portugal og havnebyen Genova i det nordlige Italien fra næste forår.

“Det er rigtig mange – og ikke mindst spændende destinationer – vi tilbyder vores kunder, når de skal ud at rejse til sommer. Vi oplever flere og flere ferierejsende hos SAS, og nu giver vi vores kunder mulighed for at flyve direkte til Libanon, Portugal og Italien fra København, siger Lars Sandahl Sørensen, koncerndirektør i SAS.

I tillæg til de nye ruter, så kommer Gazipaza i Tyrkiet tilbage næste sommer, og samtidig skruer SAS også op for antallet af flyvninger til Zürich i Schweiz, Rom i Italien samt på ruten til Aarhus.

SAS tilbyder henover sommeren 114 destinationer fra både Danmark, Norge og Sverige.

FAKTA OM DE 5 NYE RUTER

  • København – Beirut: 24. marts 2018 – 27. oktober 2018: SAS flyver hver lørdag på nær i perioden 3. juli til 21. august, hvor SAS også flyver om tirsdagen og torsdagen.
  • København – Genova: Fra 25. marts til 27. oktober 2018. SAS flyver hver tirsdag og lørdag i perioden.
  • København – Sarajevo: Fra 24. marts 2018- 29. september 2018. SAS flyver hver tirsdag og lørdag i perioden.
  • København – Toulon: 21. april 2018 til 20.oktober 2018. SAS flyver om lørdagene og øger flyvningerne til tre ugentlige flyvninger (lørdag, mandag, onsdag i perioden ml 2. Juli- 8. august.
  • København – Lissabon: Fra 25 marts 2018- 26.oktober. Flyver fredag og søndag. I perioden 2. juli -13.august, flyver SAS også om mandagen.
  • København – Gazipaza: 24. Marts 2018 – 27. oktober 2018. SAS flyver hver lørdag. I perioden 30. Juni – 11. August flyver SAS om torsdage og søndage.