Foto: Morten Bjarnhof

Københavns Lufthavn åbner to nye lounges

Af Kenneth Karskov
To nye lounges åbner i Københavns Lufthavn, og dermed kommer der endnu flere muligheder for at slippe væk fra lufthavnens stress og jag for at nyde lidt fred og ro inden en lang flyrejse. 5.000 rejsende benytter dagligt lufthavnens lounges, og en undersøgelse viser, at op mod hver tredje gæst i loungen er på vej på ferie. Se ekslusive venterum er således ikke kun for forretningsrejsende med guldkort eller Business Class billet, men også for almindelige turister. Disse rejsende kan nu se frem til to nye muligheder for at slappe af inden boarding. Den nye “Atelier Relaxium” åbner i det fjerneste hjørne af lufthavnen, ude ved Finger A, og bag denne lounge står Aviator. I løbet af december åbner så “Primeclass Lounge” i Københavns Lufthavn. Denne lounge bliver placeret i Finger D, i området EFTER paskontrollen og vil få udsigt over lufthavnens Terminal 3. I området på den anden side af paskontrollen ligger i forvejen Eventyr Lounge, men med den nye Primeclass Lounge bliver der nu to forskellige steder at vælge mellem for passagererne, der rejser udenfor Schengen. De to nye lounges tilbyder begge, at man kan betale for at komme ind og kræver således hverken platinkort, guldkort eller Business Class billet. Det vil koste 189 kroner pr. person at besøge den nye Atelier Lounge, mens Primeclass Lounge er oppe i 229 kr. per person. Med åbningen af de to ny lounges vil Københavns Lufthavn have i alt otte af disse eksklusive venterum: Aviator Lounges, Aspire Lounge og Atelier Lounge i Terminal 2, SAS Lounge i Terminal 3 og Eventyr Lounge og Primeclass Lounge efter paskontrollen i Terminal 3. Derudover ligger der en Regus Business Lounge i Terminal 3 før sikkerhedskontrollen.


Posted

in

by