Lavprisselskab vil flyve til New York JFK

Af Kenneth Karskov
New York er blandt de allermest populære rejsemål blandt danskerne, og selvom udbuddet af billetter til The Big Apple er kæmpestort, så er efterspørgslen tilsvarende enorm. ¨ Således kan det være en god nyhed for prisbevidste rejsende, at det islandske lavprisselskab WOW air nu tilføjer New Yorks JFK lufthavn til netværket. Islændingene tilbyder introduktionspriser fra kr. 799,- for en one-way billet fra København til New York JFK. WOW air har i forvejen New Yorks anden lufthavn – Newark – blandt destinationer, men fra næste sommer vil selskabet også flyve til New York JFK. “Hidtil er vores fly til New York landet i Newark lufthavn, men vi oplever, at interessen for byen og området er så stor, at vi sætter frekvens på ruten op. Fremover vil vi flyve 20 gange ugentligt mellem København og New York, hvor 1/3 af dem bliver til JFK,” siger Skuli Mogensen, ejer og stifter af WOW air. Begge New York lufthavne er i forvejen betjent af henholdvis SAS og Norwegian fra København. SAS flyver direkte til Newark, mens Norwegian flyver non-stop fra København til New York JFK. Med WOW air går turen via Reykjavik i Island, og første tur med WOW air til New York JFK bliver d. 26. april 2018. De allerbilligste billetter til 799,- er tilgængelige i perioden april-juni og september-oktober 2018.


Posted

in

by