Største vinterprogram i 94 år

Af Kenneth Karskov
Finnair gør klar til det største vinterprogram nogensinde i flyselskabets 94- årige historie. Den store vintersatsning inkluderer 64 planlagte afgange hver uge til sol og varme i Asien, Nord- og Centralamerika, bl.a. 16 ugentlige afgange til Thailands populære hovedstad, Bangkok. Udover Finnairs mange normale destinationer i Asien, så kommer der en række nye spændende destinationer på vinterprogrammet. Det drejer sig om Havana i Cuba, Goa i Indien, Krabi i Sydthailand, Puerto Vallarta i Mexico, Puerto Plata i Puerto Rico og Ho Chi Minh City i Vietnam. De fleste af Finnairs vinterdestinationer kan ikke nås med direkte fly fra Danmark, så det kan være oplagt at flyve via Helsinki. Finnair flyver op til 32 gange om ugen mellem København og Helsinki, samt 7 gange om ugen mellem Billund og Helsinki, så samtlige af finnernes vinterafgange kan nås fra København og Billund. Det er dog ikke kun de fjerne solrige destinationer, som får et ekstra nøk. Også Lapland, der er en klassisk finsk vinterdestination, får ekstra afgange, og især asiatere er glade for at besøge denne del af Finland i de allerkoldeste måneder. Finnair flyver til følgende interkontinentale destinationer i vinter: 16 gange om ugen til Bangkok 14 gange om ugen til Tokyo Narita i samarbejde med Japan Airlines 10 gange om ugen til Hongkong 7 gange om ugen til Seoul, Beijing, Shanghai, Singapore og New York JFK 6 gange om ugen til Delhi 5 gange om ugen til Osaka og Nagoya 3 gange om ugen til Chongqing, Phuket og Miami 2 gange om ugen til Goa, Havana og Krabi 1 gang om ugen til Puerto Vallarta, Puerto Plata og Ho Chi Minh City


Posted

in

by