10 ting du SKAL vide, inden du flyver WOW air

Af Kenneth Karskov
Det islandske lavprisselskab WOW air har ofte billige billetter til USA. Priser helt ned til 699,- oneway fra København til New York er set, og det er BILLIGT. Der er dog nogle ting du SKAL vide, inden du flyver med WOW air. En håndfuld ting adskiller det islandske lavprisselskab fra andre flyselskaber, som flyver til USA og Canada. For flyver du til New York, San Fransisco eller en af de andre nordamerikanske destinationer med WOW air må du ikke forvente en femstjernet oplevelse á la Emirates eller Qatar Airways, for så bliver du slemt skuffet. Du skal nærmere tænke “en bus med vinger”. Hvis du forbereder dig på turen og læser denne liste, så kan du få en både god og billig tur til USA.

10 ting du skal vide om WOW air

At flyve med WOW air handler mest om at styre dine forventinger og være velforberedt. Mange af de ting, som du normalt forbinder med en lang oversøisk flyvning, er nemlig ikke inkluderet hos WOW air. Så her er listen med 10 ting som IKKE er inkluderet i flybillettens pris hos WOW air. 1) Ingen mad 2) Ingen drikkevarer – heller ikke kaffe, te eller vand 3) Ingen bagage 4) Ingen gratis rullekufferter i kabinen 5) Ingen sædereservation 6) Ingen små skærme 7) Ingen wifi 8) Ingen strømstik 9) Ingen puder eller tæpper 10) Ingen billet til et andet selskab, hvis WOW air flyet er forsinket  

5 tips der kan gør WOW air til en god oplevelse

Med den viden i baghovedet kan du til gengæld gøre din flytur behagelig med et par enkle tips. Hvis det kommer bag på dig, vil du opleve turen negativt, så forbered dig grundigt inden afgang. Her følger her 5 simple råd, som kan få dig til New York, inden du har set sidste afsnit af din yndlingsferie…! 1) Du må gerne have din egen mad med Mad er ikke inkluderet i flybillettens pris – det koster ekstra. Personalet vil gerne sælge din en club sandwich, en varm skinke-ost sandwich eller en margarita pizza på turen til USA, og hvis du bestiller inden afrejse, kan du købe en række lune retter, f.eks. en “Moustard Chicken” (billedet herunder). Her får du et helt kyllingebryst med store gulerodstern på en bund af hvedekerner. Det smager godt, er sundt og bedre end mange af de fede retter, som ellers serveres i luften. Alternativt køber du noget lækkert i lufthavnen, som du tager med ombord, svinger forbi en god sandwichbar på vej til Kastrup eller du kan vælge at gå old-school og smøre en madpakke. Det hele er fint, når du flyver med WOW air. 2) Fyld din iPad med gode serier WOW air har ikke små skærme i sæderne, så der er ingen underholdning på flyet på rejsen til Island eller videre over Atlanten til USA og Canada. Hvis du ved det, så loader du din iPad med film fra Netflix, HBO eller Viaplay – og tak gud for funktionen med at kunne se film offline. Med en serie eller en række film, som du selv har valgt, så får du i realiteten bedre underholdning end noget flyselskabs underholdningssystem kan levere. Intet slår det du selv har udvalgt, og en flyrejse er det perfekte tidspunkt at binge watche en hel sæson af din yndlingsserie. 3) Medbring dine yndlings-hovedtelefoner Det her tip gælder strengt taget alle flyveture, for intet er bedre end at sætte sig i sædet og iføre sig et par gode hovedtelefoner. Med et snuptag er al stress og jag borte, og du bliver suget i din helt egen verden. Ahhh….! De rigtigt gode hovedtelefoner fjerner flystøjen og lukker larmen fra kabinen ude. Med musik eller en podcast i ørerne fjerner du nemt al den stress og jag som følger med på fly og i lufthavne. Det er en af de vigtigste ting på flyet – et par gode hovedtelefoner. 4) Køb en flaske vand i lufthavnen – personalet har travlt Alt koster penge ombord på WOW air – selv et glas vand. Naturligvis kan du købe drikkevarer ombord, men når alle passagerer ombord skal købe noget at spise eller drikke, så kan det nemt tage lidt tid, inden de når ned til dit sæde. Så køb en flaske vand eller sodavand i lufthavnen, så du altid har noget at drikke i stolelommen. Det er ikke nødvendigvis billigere – det er bare rart at vide, at du aldrig går ned på væske på den lange tur til USA. 5) Hvis det er vigtigt for dig… så betal! WOW air er et selskab, hvor du selv står for at designe din oplevelse. Er det vigtigt for dig, hvor du sidder, så betal for pladsreservation. Lad være med at håbe på et sæde med masser af benplads, for så at hænge med skuffen, når du får et midtersæde. Flybilletten er billig, så er det vigtigt for dig med benplads, vinduessæde eller at sidde forrest i flyet, så betal det ekstra og få oplevelsen præcis, som du ønsker. Omvendt: Er det ikke vigtigt, så slipper du billigere. Det er selve grundessensen i at flyve lavpris over Atlanten.


Posted

in

by

Tags: