Icelandair Boeing 757 (foto: Kenneth Karskov)

Det vrimler med nye USA ruter – og nu kommer tre mere…!

Af Kenneth Karskov
Icelandair har allerede to nye amerikanske destinationer på tapetet i 2018 – Dallas og Cleveland – men nu tilføjer selskabet yderligere tre byer i USA til deres rutenetværk. To af de nye destinationer har Icelandair tidligere fløjet til, men det er mere end ti år siden at både San Fransisco og Baltimore fik besøg af de islandske fly. Nu vender Icelandair tilbage San Fransisco på den amerikanske bestkyst d. 1. juni 2018 med en sæsonrute, og det samme gør sig gældende for Baltimore i staten Maryland, som åbner d. 28. maj 2018. Dertil kommer en helt ny destination, nemlig Kansas City, i selve hjertet af USA, som Icelandair vil flyve til tre gange om ugen fra d. 25. maj og sommeren ud. ”Vores netværk er større og stærkere end nogensinde, vi tilbyder vores passagerer flere afgange, flere forbindelser og et forfriskende alternativ til både Island og den anden side af Atlanterhavet. Vi glæder os til byde Kansas City velkommen om bord og at vende tilbage til Baltimore og San Francisco” siger Björgólfur Johansson, administrerende direktør i Icelandair. Icelandair vil benytte sine Boeing 767 fly på ruten til San Francisco, som selskabet vil betjene med fire ugentlige afgange, mens de øvrige afgange vil blive fløjet med selskabets Boeing 757-200 fly. Icelandair forventer i øvrigt at modtage splinternye fly allerede i første kvartal 2018, hvor tre nye Boeing 737 MAX 8 bliver leveret. Islændingene har afgivet ordre på 16 Boeing MAX til løbende levering over de næste tre år.


Posted

in

by