Flyselskab opruster i København – inden ruten overhovedet er startet

Af Kenneth Karskov
Endnu inden det første fly er lettet fra Københavns Lufthavn, bliver der skruet yderligere op for frekvensen på den nye rute til Kiev, der oprindelig blev annonceret med ni ugentlige flyvninger. Første flyvning på ruten mellem København og Boryspil lufthavnen i Kiev er sat til d. 25. april 2018, men Ukraine International Airlines har allerede nu tilføjet en ekstra ugentlig afgang til rutetabellen. Således vil der bliver 10 ugentlige flyvninger mellem Danmark og hovedstaden i Ukraine. Ukraine International Airlines kommer ind på en rute, der i øjeblikket kun betjenes af lavprisselskabet Wizzair, som et par gange om ugen flyver fra København til Kievs Zhulyany (kode: IEV), hvor Ukraine International Airlines vil benytte den store Boryspil International Airport (KBP. “Konkurrence er godt”, siger Maksym Arslanov fra Ukraine International til Flybranchen.dk. “Ukraine International og Wizzair har dog to forskellige målgrupper. Hvis du blot skal rejse mellem Ukraine og Danmark kan du selvfølgelig vælge Zhuliany lufthavnen, men fortsætter rejsen til andre destinationer i Østeuropa, Asien eller Mellemøsten, så skal du via Boryspil International Airport,” fortæller han. Ombord på flyet er oplevelsen med Ukraine International Airlienes dog ikke meget forskellig fra lavprisselskaberne. “Servicen ombord består af buy-on-board snacks og forudbestilte måltider fra vores a la carte menu. Dette serviceniveau gør os i stand til at tilbyde priser på samme lave niveau som lavprisselskaberne,” forklarer Maksym Arslanov fra Ukraine International Airlines og henviser til menuen på flyselskabets hjemmeside: https://new.flyuia.com/ua/en/services/pre-order-meal#pre-ordered-meal Ukraine International Airlines har i forbindelse med planlægning af den tiende ugentlige afgange også annonceret, at en række af sommerens flyvninger bliver fløjet med Boeing 737, der er en større maskine end Embraer E190 flyet, som ruten ellers er planlagt med.


Posted

in

by