Danish Air Transport - også kendt som DAT (foto: Thorbjørn Brunander Sund)

Fra i dag: Større morgenfly til København

Af Kenneth Karskov
Nu kommer der endelig flere sæder på eftertragtede morgenafgang ud af Midtjylland. Flyselskabet DAT har i den seneste tid haft så gode bookingtal på eftertragtede afgange om morgenen fra Midtjyllands Lufthavn til København, så selskabet nu tager konsekvensen og indsætter større fly på klokken 7 afgangen. ”Ved en større rokade internt er det lykkedes os at få frigivet en ATR 72 med 66 sæder så vi fremover kan møde den større efterspørgsel på morgenflyet fra Midtjylland.” udtaler Jesper Rungholm, CEO hos DAT. Flyselskabet DAT – hvis fly kan kendes på den farverige bemaling og røde næse – har op til ni afgange mellem København og Midtjyllands Lufthavn (som tidligere hed Karup Lufthavn) om dagen. ”I Midtjyllands lufthavn er vi rigtig glade for nyheden om, at der allerede nu bliver sat større ATR fly ind på vores rute til København, særligt på morgenafgange, da vi har mærket en markant stigende efterspørgsel og derfor udsolgte afgange i de sidste par måneder.” siger Frans Bjørn-Thygesen, CEO i Midtjyllands Lufthavn. Udover ruten mellem København og Midtjylland flyver DAT også mellem København og Rønne, samt ruter i Norge og visse charterflyvninger.


Posted

in

by