Danish Air Transport - også kendt som DAT (foto: Thorbjørn Brunander Sund)

DAT ny hovedsponsor for Folkemødet


Af Kenneth Karskov
Det bliver kaldt politikernes og lobbyisternes svar på Roskilde Festival, det årlige Folkemøde i Allinge på Bornholm. Fire dage med taler, debatter og oplæg om politik og samfundsforhold. En stor del af de medvirkende på Folkemødet kommer flyvende til Bornholm med DAT, der opererer ruten København – Rønne. Derfor er det helt naturligt, at DAT nu bliver hovedsponsor for den årlige festival. ”Vi flyver deltagere til Folkemødet fra hele Danmark, og derfor har vi ønsket at støtte op om den store begivenhed, som hver sommer samler danskerne til debat på Bornholm,” siger Jesper Rungholm, CEO i DAT. Tidligere har Færgen været hovedsponsor for Folkemødet, men de har trukket sig som sponsor. ”Det er vigtigt for os at have stærke relationer til de transportører, der er så afgørende for, at vores gæster kan komme til Folkemødet. Så jeg meget tilfreds med aftalen og ser frem til et frugtbart samarbejde med DAT,” siger Mads Holm, direktør i Foreningen Folkemødet. Folkemødet finder i år sted i dagene 14.-17. juni.


Posted

in

by