RSS

BREAKING NEWS

Her er verdens 10 bedste flyselskaber i 2018

Af Kenneth Karskov // Singapore Airlines er verdens bedste flyselskab anno 2018. Flyselskabet topper en liste af 100 selskaber, som analysefirmaet Skytrax har udarbejdet på baggrund af feedback fra 19 millioner rejsende over en 10 måneders periode. Denne l…

Endnu mere Turkish Airlines fra København

Af Kenneth Karskov // Turkish Airlines er et selskab, der ofte glider under radaren i Københavns Lufthavn, hvor det er selskaber som Qatar Airways, Emirates, Norwegian og SAS, der ofte stjæler overskrifterne. Det tyrkiske flyselskab udvider dog hele tiden …

Se billederne: Her er den nye Airbus A220

Af Kenneth Karskov // Airbus har navngivet flyfabrikkens seneste skud på stammen. Det nyeste medlem af Airbus familien kommer til at hedde... tadaa... Airbus A220. Der er tale om et passagerfly med plads til mellem 100 og 160 passagerer, og dermed kommer A…

  • 1
  • 2
  • 3

4 millioner har fløjet med Norwegian mellem Aalborg og København

  • Written by:
Af Kenneth Karskov

Otte gange om dagen flyver Norwegian på indenrigsstrækningen mellem København og Aalborg. Med årene er det blevet til rigtigt mange passagerer, og nu kan flyselskabet meddelele, at de har rundet 4 millioner rejsende på strækningen.

”Tallene viser netop, hvor vigtig luftfart er – for Aalborg, Nordjylland og resten af Danmark”, siger Andreas Hjørnholm, kommunikationschef i Norwegian

Udover indenrigsruten til København, flyver Norwegian også til en række andre destinationer fra Aalborg. Således står det norske lavprisselskab for flyvniger fra Nordjylland til Malaga (fem gange om ugen), Palma de Mallorca (4 gange om ugen), London Gatwick (3 gange om ugen samt Alicante (1 gang ugentligt).

”Norwegian er en enorm vigtig samarbejdspartner for Aalborg Lufthavn. I dag fejrer vi passagerer nummer fire million på indenrigsruten, hvor Norwegians otte daglige afgange er af stor betydning for såvel erhvervslivet som for fritidsrejsende. Læg dertil Norwegians internationale trafik ud af Aalborg Lufthavn, så positioneres Norwegians betydning bare yderligere,” siger Søren Svendsen, CEO Aalborg Lufthavn.

Hvis man spørger Norwegian, så stopper det ikke nødvendigvis dér.

“Vi vil rigtig gerne udvide vores operationer til og fra Aalborg, men konkurrencen er hård på området, så det kræver fortsat opbakning fra nordjyderne og fra Aalborg Lufthavn,” siger Andreas Hjørnholm.

Passager nummer fire million fik overrakt et gavekort til to billetter til USA med Norwegian.