RSS

BREAKING NEWS

Ekstra fly over jul og nytår

Af Kenneth Karskov // Emirates indsætter ekstrafly for at hamle op med efterspørgslen fra solhungrende danskere, der vil til Asien over jul og nytår. For mens en stor del af nationen har travlt med at tilberede and og lave risalamande, så er der nogle som …

Nu kan du flyve til Beirut året rundt

Af Kenneth Karskov // Middle East Airlines forlænger sommerruten fra København til Beirut, så flyvningerne fortsætter hele vinteren med. Planen var ellers at lukke ruten ned i de kolde vintermåneder, men Middle East Airlines - ofte kaldet "MEA" - har fået blo…

Finnair lancerer helt ny Premium Economy

Af Kenneth Karskov // Finnair vil introducere en helt ny kabineklasse på selskabets langdistancefly. Fra slutningen af næste år, vil passagererne på de finske fly kunne sætte sig til rette i en separat Premium Economy kabine, som bliver en mellemting mellem E…

  • 1
  • 2
  • 3

Rekord: Så mange logger på flyets WIFI

  • Written by:
Af Kenneth Karskov

Tjekke emails, læse nyheder og lægge billeder på Instagram. De flyrejsende elsker at gå på nettet under en flyvetur, viser nye tal fra Emirates.

Det mellemøstlige flyselskab kunne i marts måned registrere et rekordstort antal brugere af flyenes trådløse netværk. Helt præcist rundede Emirates 1 million passagerer, der brugte rejsetiden til at surfe på nettet.

Emirates tilbyder wifi på 98% af selskabets fly, og det er tilsyneladende populært at logge på det trådløse netværk. Ud af den ene million opkoblinger, der blev lavet i marts, er 94% foretaget på en smartphone, mens kun to procent er tablet og fire procent er bærbare computere.

Den Emirates-rute, hvor flest passagerer går på internettet er EK215 fra Dubai til Los Angeles, hvor 6.000 mennesker loggede på i marts. Det største forbrug foretaget af en enkelt rejsende foregik på flyet mellem Dubai og Johannesburg, hvor det lykkedes en passagerer at forbruge hele 4,9 GB data.

Alle passagerer hos Emirates har gratis 20 MB data, og ellers er det ikke fordi, de mangler underholdning. Samtlige sæder har skærme med adgang til mere end 700 film samt tv-serier, spil og musik.