RSS

BREAKING NEWS

Ekstra fly over jul og nytår

Af Kenneth Karskov // Emirates indsætter ekstrafly for at hamle op med efterspørgslen fra solhungrende danskere, der vil til Asien over jul og nytår. For mens en stor del af nationen har travlt med at tilberede and og lave risalamande, så er der nogle som …

Nu kan du flyve til Beirut året rundt

Af Kenneth Karskov // Middle East Airlines forlænger sommerruten fra København til Beirut, så flyvningerne fortsætter hele vinteren med. Planen var ellers at lukke ruten ned i de kolde vintermåneder, men Middle East Airlines - ofte kaldet "MEA" - har fået blo…

Finnair lancerer helt ny Premium Economy

Af Kenneth Karskov // Finnair vil introducere en helt ny kabineklasse på selskabets langdistancefly. Fra slutningen af næste år, vil passagererne på de finske fly kunne sætte sig til rette i en separat Premium Economy kabine, som bliver en mellemting mellem E…

  • 1
  • 2
  • 3

Singapore bruger 2,1 milliarder på ny Business Class

  • Written by:
Af Kenneth Karskov

Singapore Airlines har fundet det store hævekort frem og spenderer 2,1 milliarder danske kroner på en splinterny Business Class til selskabets kommende Boeing 787-10 Dreamliner fly.

Det asiatiske flyselskab har bestilt indretning til 20 af disse maskiner, som får 337 sæder – heraf 36 på Business Class – og det er disse sæder, der koster kassen for flyselskabet.

I dag har Singapore Airlines to typer Business Class: En overdådig stol til de lange rejser, der kan foldes ud til en flad seng, og så en lidt mindre overdådig stol til de kortere, regionale flyvninger indenfor Asien.

Nu får disse regionale sæder Business Class sæder en kraftig opgradering. På de nye maskiner bliver det en stol fra Stelia Aerospace, som kan lægges helt ned, og hvor alle har udgang til midtergangen. De nye sæder bliver opstillet med to i midten og et sæde i hver af vinduesrækkerne (1-2-1).

To i midten og et sæde i hver side af flyet, så alle har udgang til midtergangen (foto: Singapore Airlines)

Således bliver det i fremtiden også muligt at få en god lur på de “kortere” flyvninger med Singapore Airlines – eller set en god film på den 18 tommer store skærm, der følger med det nye sæde.

Det er dog ikke kun i den dyre ende af flyet, at der kommer bedre forhold. På Economy Class installerer Singapore Airlines nye Recaro sæder med nye nakkestøtter, der kan justeres på seks forskellige måder, så de bedre støtter hovedet.

Store skærme og gode nakkestøtter på Singapore Airlines nye Dreamliner fly (foto: Singapore Airlines)

Economy Class sæderne får 11,6 tommer skærme, USB stik til at oplade mobilen og en rigtig stikkontakt til computeren. Stolene på Economy Class bliver opstillet i 3-3-3 konfiguration på de nye Dreamliner fly, som kommer fra fabrikken med wifi.

Singapore Airlines regner med at regningen på 2,1 milliarder kroner dækker 20 ud af de 49 fly af typen Boeing 787-10 Dreamliner, som selskabet har bestilt.

De første ruter, der får glæde af det nye opgraderede, regionale produkt er ruterne til Osaka i Japan og Perth i Australien. Her forventes det nye produkt klar fra maj 2018

USB- og strømstik, så du kan oplade både mobil og computer (foto: Singapore Airlines)