RSS

BREAKING NEWS

Her er verdens 10 bedste flyselskaber i 2018

Af Kenneth Karskov // Singapore Airlines er verdens bedste flyselskab anno 2018. Flyselskabet topper en liste af 100 selskaber, som analysefirmaet Skytrax har udarbejdet på baggrund af feedback fra 19 millioner rejsende over en 10 måneders periode. Denne l…

Endnu mere Turkish Airlines fra København

Af Kenneth Karskov // Turkish Airlines er et selskab, der ofte glider under radaren i Københavns Lufthavn, hvor det er selskaber som Qatar Airways, Emirates, Norwegian og SAS, der ofte stjæler overskrifterne. Det tyrkiske flyselskab udvider dog hele tiden …

Se billederne: Her er den nye Airbus A220

Af Kenneth Karskov // Airbus har navngivet flyfabrikkens seneste skud på stammen. Det nyeste medlem af Airbus familien kommer til at hedde... tadaa... Airbus A220. Der er tale om et passagerfly med plads til mellem 100 og 160 passagerer, og dermed kommer A…

  • 1
  • 2
  • 3

Norwegian i offensiven: Dobbelt op på Bangkok

  • Written by:
Af Kenneth Karskov

Lavprisselskabet Norwegian skruer op for flyvningerne mellem København og Bangkok i vintersæsonen 2018-2019.

Netop denne periode er den allermest populære for rejser til Thailand, for det falder så heldigt ud, at de kolde vintermåneder herhjemme er de bedste måneder at opholde sig i Thailand på.

Med fordoblingen af antallet af afgange kommer Norwegian op på fire ugentlige rundture mellem den danske og thailandske hovedstad.

”Vi oplever god efterspørgsel på vores direkte ruter fra København til Bangkok. Nu sætter vi yderligere gas på for at imødekomme den store efterspørgsel, og jeg er glad for, at vi kan tilbyde vores rejsende endnu bedre forbindelser til Thailand i det kommende vinterprogram”, siger Thomas Ramdahl, kommerciel direktør i Norwegian.

Fordoblingen på ruten mellem København og Bangkok sker fra d. 29. oktober 2018, og samtidig skruer selskabet også op for antallet af frekvenser fra Stockholm og Oslo. Totalt set vil det bringe Norwegian op på 14 ugentlige afgange til Bangkok fra Skandinavien.

Dermed intensiveres kampen om Thailandskunderne yderligere. Konkurrenten Thai Airways flyver dagligt mellem København og Bangkok med en Boeing 777-300 ER, men modsat Thai Airways, så inkluderer Norwegian hverken bagage, mad eller drikke ombord.

Hos Thai Airways er forplejning, fri bar samt bagage en del af flybillettens pris, så husk at tage højde for denne ekstra omkostning ved at flyve med Norwegian, når du sammenligner billetpriser.