Norwegian i offensiven: Dobbelt op på Bangkok

Af Kenneth Karskov

Lavprisselskabet Norwegian skruer op for flyvningerne mellem København og Bangkok i vintersæsonen 2018-2019.

Netop denne periode er den allermest populære for rejser til Thailand, for det falder så heldigt ud, at de kolde vintermåneder herhjemme er de bedste måneder at opholde sig i Thailand på.

Med fordoblingen af antallet af afgange kommer Norwegian op på fire ugentlige rundture mellem den danske og thailandske hovedstad.

”Vi oplever god efterspørgsel på vores direkte ruter fra København til Bangkok. Nu sætter vi yderligere gas på for at imødekomme den store efterspørgsel, og jeg er glad for, at vi kan tilbyde vores rejsende endnu bedre forbindelser til Thailand i det kommende vinterprogram”, siger Thomas Ramdahl, kommerciel direktør i Norwegian.

Fordoblingen på ruten mellem København og Bangkok sker fra d. 29. oktober 2018, og samtidig skruer selskabet også op for antallet af frekvenser fra Stockholm og Oslo. Totalt set vil det bringe Norwegian op på 14 ugentlige afgange til Bangkok fra Skandinavien.

Dermed intensiveres kampen om Thailandskunderne yderligere. Konkurrenten Thai Airways flyver dagligt mellem København og Bangkok med en Boeing 777-300 ER, men modsat Thai Airways, så inkluderer Norwegian hverken bagage, mad eller drikke ombord.

Hos Thai Airways er forplejning, fri bar samt bagage en del af flybillettens pris, så husk at tage højde for denne ekstra omkostning ved at flyve med Norwegian, når du sammenligner billetpriser.