RSS

Nu kan du betale sædegebyret med bonuspoint

  • Written by:
Af Kenneth Karskov

Gratis flybilletter, opgraderinger og hotelværelser. Det er mange muligheder for at bruge bonuspoint, men i takt med at de traditionelle flyselskaber er begyndt at opkræve gebyrer for ting, der tidligere var en del af flybillettens pris, er det oplagt, at bonuspoint kan bruges til at dække nogle af disse ekstra rejseomkostninger.

Derfor lancerer British Airways nu muligheden for at vælge sæde ombord på flyet for bonuspoint. Medlemmer i bonusprogrammet Executive Club kan fremover betale hele eller dele af omkostningerne med de point, som de har opsparet på tidligere flyveture.

Sædegebyret har vundet indpas hos mange flyselskaber, men British Airways opkræver ikke kun betaling for pladsreservation på økonomiklassen, men faktisk også på Premium Economy og Business Class.

Initiativet er særligt til gavn for dem, der ikke flyver HELE tiden. I forvejen har guld og sølv medlemmer af British Airways Executive Club nemlig gratis sædevalg som en del af fordelene ved deres bonuskort, mens Bronze medlemmer kan reserverer plads syv dage før afgang uden omkostninger.

Så tiltaget er primært henvendt til selskabets Blue medlemmer – basisniveauet – som flyver ofte nok til at have et bonuskort, men heller ikke så meget, at de har arbejdet sig op i graderne. Disse kunder kan fremover få noget fornuftigt ud af deres point, selvom pointkontoen ikke ligefrem bugner.

Muligheden for at betale sædegebyret med bonuspoint gælder alle British Airways opererede flyvninger og kan ske under Manage My Booking på ba.com eller gennem kontaktcenteret.

Flere nyheder

Test: Austrians bedste kort er blevet en svaghed

Af Kenneth Karskov // Austrian Airlines er et af de små selskaber i den mægtige Lufthansa Group. Så lille at…

5-stjernet flyselskab fortolker smørrebrød og kyllingesteg

Af Kenneth Karskov // “Mormorkøkken med et nordisk touch” er overskriften på to nye retter som det fem-stjernede flyselskab Singapore Airlines…

Qsuite på København-ruten - se her hvilke afgange

Af Kenneth Karskov // Så kommer luftens ypperligste Business Class produkt endelig til København. Qatar Airways præsenterer de nye Qsuites på…

Test: Aldeles glimrende tur med Turkish Airlines

Af Per Heide, korrespondent for Flybranchen.dk Skribenten har tidligere arbejdet for British Airways, Emirates og Austrian Airlines, men aldrig for Turkish…

De rejsende er klimabekymrede, men vil ikke betale CO2-kompensation

Af Kenneth Karskov // Hold fast: 8 ud af 10 danskere mener, at flyvning udgør et miljøproblem. 40% siger tilmed, at…

Dødskamp slut: Flyselskab indstiller alle flyvninger

Af Kenneth Karskov // Det indiske flyselskab Jet Airways har indstillet alle flyvninger. Langsomt, men sikkert, er luften sivet ud af…