RSS

BREAKING NEWS

Her er verdens 10 bedste flyselskaber i 2018

Af Kenneth Karskov // Singapore Airlines er verdens bedste flyselskab anno 2018. Flyselskabet topper en liste af 100 selskaber, som analysefirmaet Skytrax har udarbejdet på baggrund af feedback fra 19 millioner rejsende over en 10 måneders periode. Denne l…

Endnu mere Turkish Airlines fra København

Af Kenneth Karskov // Turkish Airlines er et selskab, der ofte glider under radaren i Københavns Lufthavn, hvor det er selskaber som Qatar Airways, Emirates, Norwegian og SAS, der ofte stjæler overskrifterne. Det tyrkiske flyselskab udvider dog hele tiden …

Se billederne: Her er den nye Airbus A220

Af Kenneth Karskov // Airbus har navngivet flyfabrikkens seneste skud på stammen. Det nyeste medlem af Airbus familien kommer til at hedde... tadaa... Airbus A220. Der er tale om et passagerfly med plads til mellem 100 og 160 passagerer, og dermed kommer A…

  • 1
  • 2
  • 3

Nu kan du betale sædegebyret med bonuspoint

  • Written by:
Af Kenneth Karskov

Gratis flybilletter, opgraderinger og hotelværelser. Det er mange muligheder for at bruge bonuspoint, men i takt med at de traditionelle flyselskaber er begyndt at opkræve gebyrer for ting, der tidligere var en del af flybillettens pris, er det oplagt, at bonuspoint kan bruges til at dække nogle af disse ekstra rejseomkostninger.

Derfor lancerer British Airways nu muligheden for at vælge sæde ombord på flyet for bonuspoint. Medlemmer i bonusprogrammet Executive Club kan fremover betale hele eller dele af omkostningerne med de point, som de har opsparet på tidligere flyveture.

Sædegebyret har vundet indpas hos mange flyselskaber, men British Airways opkræver ikke kun betaling for pladsreservation på økonomiklassen, men faktisk også på Premium Economy og Business Class.

Initiativet er særligt til gavn for dem, der ikke flyver HELE tiden. I forvejen har guld og sølv medlemmer af British Airways Executive Club nemlig gratis sædevalg som en del af fordelene ved deres bonuskort, mens Bronze medlemmer kan reserverer plads syv dage før afgang uden omkostninger.

Så tiltaget er primært henvendt til selskabets Blue medlemmer – basisniveauet – som flyver ofte nok til at have et bonuskort, men heller ikke så meget, at de har arbejdet sig op i graderne. Disse kunder kan fremover få noget fornuftigt ud af deres point, selvom pointkontoen ikke ligefrem bugner.

Muligheden for at betale sædegebyret med bonuspoint gælder alle British Airways opererede flyvninger og kan ske under Manage My Booking på ba.com eller gennem kontaktcenteret.