RSS

Ny afgang gør British Airways størst på London

  • Written by:
Af Kenneth Karskov

Med en ekstra daglig rundtur mellem Københavns Lufthavn og London Heathrow bliver British Airways største aktør på ruten mellem de to.

British Airways indsætter en tidlig morgenafgang fra København og en sen aftenflyvning fra London fra 2. maj 2018. Morgenmaskinen forlader CPH allerede kl. 6.05 og lander kl. 07.20 lokal tid i Heathrow, og dermed kommer British Airways til at stå for dagens første tur til London.

På samme måde kan selskabet også kan prale af at have den sidste flyvning fra den britiske hovedstad med retning mod København, for den letter fra Heathrow kl. 21.30 og lander i København efter midnat, klokken 00:30.

”Vi glæder os over, at vi nu kan tilbyde flere afgange til rejsende til London. Den tidlige morgenafgang fra København og sene hjemtur fra London giver gode muligheder for forretningsrejsende, der kan få det fulde ud af dagen i London”, siger Anne-Louise Eppler, Corporate Sales Manager i Norden.

Sammenlagt får British Airways 46 ugentlige afgange mellem København og London.

De nye afgange giver forretningsrejsende mulighed for at nå hjem efter et sent møde i London, og samtidig giver den nye morgenafgang mulighed for at nå det tidlige fly til New York, så man kan lande i JFK lufthavnen allerede kl. 11:10 lokal tid.

På samme måde er der en del af British Airways’ caribiske netværk, som det nu bliver muligt at fange fra København. Disse fly letter fra Gatwick lufthavnen, så det kræver et skift mellem to lufthavne, og det har tidligere ikke kunnet lade sig gøre uden en overnatning i den britiske hovedstad. Med den nye morgenafgang fra København bliver der nu tid nok til at arbejde sig igennem London og nå flyet videre til Caribien.

Udover British Airways flyver også SAS til London Heathrow. De øvrige selskaber som forbinder København og London benytter sig af de andre London lufthavne, så Norwegian og easyJet betjener Gatwick, mens Ryanair flyver til Stansted og “London Luton”.

Flere nyheder

Test: Austrians bedste kort er blevet en svaghed

Af Kenneth Karskov // Austrian Airlines er et af de små selskaber i den mægtige Lufthansa Group. Så lille at…

5-stjernet flyselskab fortolker smørrebrød og kyllingesteg

Af Kenneth Karskov // “Mormorkøkken med et nordisk touch” er overskriften på to nye retter som det fem-stjernede flyselskab Singapore Airlines…

Qsuite på København-ruten - se her hvilke afgange

Af Kenneth Karskov // Så kommer luftens ypperligste Business Class produkt endelig til København. Qatar Airways præsenterer de nye Qsuites på…

Test: Aldeles glimrende tur med Turkish Airlines

Af Per Heide, korrespondent for Flybranchen.dk Skribenten har tidligere arbejdet for British Airways, Emirates og Austrian Airlines, men aldrig for Turkish…

De rejsende er klimabekymrede, men vil ikke betale CO2-kompensation

Af Kenneth Karskov // Hold fast: 8 ud af 10 danskere mener, at flyvning udgør et miljøproblem. 40% siger tilmed, at…

Dødskamp slut: Flyselskab indstiller alle flyvninger

Af Kenneth Karskov // Det indiske flyselskab Jet Airways har indstillet alle flyvninger. Langsomt, men sikkert, er luften sivet ud af…