BLOG: Jeg har prøvet Rocketmiles – her er mine erfaringer

  • Written by:
Af Kenneth Karskov

Jeg har booket et hotel på Rocketmiles (www.rocketmiles.com). Prisen var god, og det giver mig 8.750 bonuspoint for én booking på to nætter, så hvorfor har jeg aldrig gjort det før? Det er der en god grund til, men lad mig først give dig lidt baggrund.

Hvis du ikke kender Rocketmiles, så lad mig kort forklare: Rocketmiles er en søgemaskine for hoteller ligesom Hotels.com, men adskiller sig fra de andre hotel-hjemmesider ved, at give dig bonuspoint hos dit foretrukne flyselskab – i stedet for point i søgemaskinens eget program eller i hotellets bonusprogram

Så er du er vild med at samle bonuspoint i f.eks. Norwegian Reward, Finnair Plus, Flying Blue (KLM og Air France) og – vigtigt for mig – Turkish Airlines Miles & Smiles, så kan det være interessant at se nærmere på Rocketmiles.

Dyre bonuspoint?

Siden har eksisteret i en årrække, og jeg har tjekket den med jævne mellemrum, men aldrig brugt den. Min hidtidige erfaring har været, at Rocketmiles har været en god sjat dyrere end f.eks. Hotels.com, og så har de ekstra bonuspoint virket dyrt købte.

Derfor har jeg aldrig brugt den før. Så meget er nogle tusinde bonuspoint heller ikke værd, at prisforskellen kunne retfærdiggøres.

Men nu har jeg fået en mail fra mit bonusprogram hos Turkish Airlines med 75% ekstra bonuspoint ved hotelbooking. Så jeg har givet Rocketmiles chancen igen. Jeg skal bruge to overnatninger i Mumbai, så timingen på mailen fra bonusprogrammet er fin.

Og minsandten… de har noget jeg kan bruge!

Jeg var egentlig ude efter et værelse på Taj Mahal Towers i Mumbai. Det kunne de ikke tilbyde, men de havde til gengæld et rum i hotellets historiske fløj, kaldet Taj Mahal Palace. Det er som udgangspunkt en lidt dyrere del af hotellet, men Rocketmiles har værelset 1.000 kroner billigere end hotellets egen hjemmeside og andre hotelsider, så det er ikke helt uinteressant.

Og så kommer der en generøs sjat bonuspoint oveni. Helt præcist 8.750 miles for to overnatninger. Dét er mange point, så nu har jeg booket.

Hvordan gik det?

“Jeg har din reservation fra Booking.com her”, siger receptionisten, da jeg checker ind. Det er altså tydeligt, at Rocketmiles ikke selv håndterer bookingen, men står på skuldrene af de andre søgemaskiner. Det er booking.com der laver det praktiske arbejde, og det er egentlig meget betryggende.

Det hele går glat. Mit værelse er som lovet, morgenmaden er inkluderet som det stod i reservationen, og allerede en uge efter opholdet går pointene ind på min bonuskonto (selvom Rocketmiles skriver, det kan tage nogle uger).

Så jeg er positivt overrasket og kunne sagtens finde på at bruge Rocketmiles igen. For mig er bonuspoint hos et flyselskab meget mere værd end hvis de endte på en hotelkonto eller hos en bookingportal.

Næste gang vil jeg også tjekke prisen op imod konkurrenterne, for at se om det koster ekstra hos Rocketmiles, men hvis ikke, så går jeg klart efter pointene til min bonuskonto.

To nætter på Taj Mahal Palace i Mumbai, Indien, gav 8.750 bonuspoint til min bonuskonto, fordi opholdet blev booket på Rocketmiles (foto: Kenneth Karskov)

Disclaimer

Nej, jeg får IKKE betaling af Rocketmiles for dette indlæg. Jeg ved, at den slags sponserede indlæg er populære på andre blogs, men dette indlæg er udelukkende skrevet for at dele min erfaring – og fordi du måske er stødt på Rocketmiles og har undret dig over, hvordan siden virker.

Jeg har betalt mine overnatninger på normal vis, men jeg kan nu se, at hvis du booker via dette link www.rocketmiles.com/refer/KENNETH33 så får jeg 1.000 bonuspoint. Det er et helt almindeligt ‘anbefal siden til dine venner’-link, så det koster ikke dig noget, og jeg tjener heller ikke penge på det, men jeg vil selvfølgelig sætte pris på 1.000 bonuspoint, hvis du ender med at bruge Rocketmiles efter at have læst dette.