Skal – skal ikke? Rocketmiles giver flypoint for hoteller – her er min erfaring

Af Kenneth Karskov

8750 bonuspoint på min bonuskonto for to hotelovernatninger. Det er ikke dumt – især fordi opholdet var billigere end jeg kunne finde den andre steder på nettet.

Siden jeg bookede på hedder Rocketmiles. Rocketmiles er en søgemaskine for hoteller ligesom fx. Hotels.com, men fidusen er, at du optjener bonuspoint hos dit foretrukne flyselskab – i stedet for i søgemaskinens eget bonusprogram eller hotellets bonusprogram

Er du er vild med at samle bonuspoint i f.eks. Norwegian Reward, Finnair Plus, Flying Blue (KLM og Air France) og – vigtigt for mig – Turkish Airlines Miles & Smiles, så kan det være interessant at se nærmere på Rocketmiles.

Dyre bonuspoint?

Jeg skulle bruge to overnatninger i Mumbai i Indien. Længe har jeg haft en drøm om at bo på det overdådige Taj Mahal Palace, og eftersom prisen var god, så var det jo bare om at slå til – og tilmed få 8.750 bonuspoint oveni.

Hvorfor har jeg aldrig gjort dette før? Det er der en god grund til, men lad mig først give dig lidt baggrund.

Rocketmiles har eksisteret i en årrække, og jeg har tjekket den med jævne mellemrum, men aldrig brugt den. Min hidtidige erfaring har været, at Rocketmiles har været en god sjat dyrere end f.eks. Expedia eller andre søgemaskiner, og så har de ekstra bonuspoint virket dyrt købte.

Derfor har jeg aldrig brugt Rocketmiles før. Så meget er nogle tusinde bonuspoint jo heller ikke værd.

Kan det alligevel noget?

Men nu har jeg fået en mail fra mit bonusprogram hos Turkish Airlines med 75% ekstra bonuspoint på en hotelbooking. Så jeg har givet Rocketmiles chancen igen.

Og minsandten… de har noget jeg kan bruge!

Rocketmiles har Taj Mahal Palace i Mumbai hele 1.000 kroner billigere end det bedste tilbud på hotellets egen hjemmeside. Andre hotelsøgemaskiner er også dyrere, så jeg slår til på et af de store værelser i det ikoniske hotels historiske fløj.

Og så kommer der altså en generøs sjat bonuspoint oveni. Helt præcist 8.750 miles for denne ene booking. Dét er mange point for to overnatninger.

Hvordan gik det?

“Jeg har din reservation fra Booking.com her”, siger receptionisten, da jeg checker ind. Det er altså tydeligt, at Rocketmiles ikke selv håndterer bookingen, men står på skuldrene af de andre søgemaskiner. Det er booking.com der laver det praktiske arbejde, og det er egentlig meget betryggende.

Det hele går glat. Mit værelse er som lovet, morgenmaden er inkluderet som det stod i reservationen, og allerede en uge efter opholdet går pointene ind på min bonuskonto (selvom Rocketmiles skriver, det kan tage nogle uger).

Så jeg er positivt overrasket og kunne sagtens finde på at bruge Rocketmiles igen. For mig er bonuspoint hos et flyselskab meget mere værd end hvis de endte på en hotelkonto eller hos en bookingportal.

Næste gang vil jeg også tjekke prisen op imod konkurrenterne, for at se om det koster ekstra hos Rocketmiles, men hvis ikke, så går jeg klart efter pointene til min bonuskonto.

Disclaimer: Jeg har selv betalt

Jeg har selv betalt mit hotelophold. Nej, jeg får IKKE betaling af Rocketmiles for dette indlæg. Jeg ved, at sponserede indlæg er populære på nogle blogs, men dette indlæg er udelukkende skrevet for at dele min erfaring – og fordi du måske er stødt på Rocketmiles og har undret dig over, hvordan siden virker.

To nætter på Taj Mahal Palace i Mumbai, Indien, gav 8.750 bonuspoint til min bonuskonto, fordi opholdet blev booket på Rocketmiles (foto: Kenneth Karskov)

Posted

in

, ,

by