RSS

Fiji Airways (næsten) med i oneworld alliancen

  • Written by:
Af Kenneth Karskov

Sig Fiji, og tankerne suser straks i retning af vidunderlige sandstrande, små tropeøer og frodige grønne skove. Fiji er et ø-paradis på den anden side af jorden, som men nu kan det blive nemmere at komme dertil.

Ørigets nationale flyselskab, Fiji Airways, er nemlig blevet første partner i “Oneworld Connect” programmet. Det er en slags junior-medlemskab af oneworld alliancen.

For de rejsende betyder det, at en række af fordelene ved at flyve med oneworld alliancens flyselskaber også kommer til at gælde på Fiji Airways – f.eks. prioriteret priority check-in i lufthavnen samt priority boarding – mens andre fordele ikke vil være gældende.

Der er f.eks. kun adgang til udvalgte lounges for medlemmer af British Airways, Cathay Pacific og American Airlines bonusprogrammer – og ikke for oneworld alliancens øvrige flyselskaber. De tre nævnte selskaber er alle ‘sponsorer’ for Fiji Airways i oneworld connect programmet, og kun disse selskabers bonusmedlemmer får adgang denne service.

Så det er ikke helt simpelt, men grundlæggende betyder det, at der er mulighed for at optjene bonuspoint med Fiji Airways hos oneworld selskaberne, hvis du ender på den lange tur til den anden side af jorden.

For danske rejsende er det også interessant, at Fiji Airways har lavet et partnerskab med British Airways, som åbner op for flere ruter mellem London og det sydlige Stillehav. For nuværende giver det mulighed for at købe flybilletter via Singapore, Los Angeles og San Francisco til Fijis største, internationale lufthavn, Nadi.

”Vi er glade for det partnerskab, vi har indgået med Fiji Airways, og vi byder dem velkommen i Oneworld- familien. Vi tror på, at dette partnerskab vil gøre Fiji til en endnu mere populær destination for europæiske rejsende ved at tilbyde et attraktivt rutenetværk og en behagelig og problemfri rejseoplevelse. Fijianerne er verdenskendte for at give de varmeste velkomster, så vi ser frem til at give dem en lige så varm velkomst ombord på vores fly meget snart.” siger Rishi Kapoor, Head of Alliances i British Airways.

I det nye samarbejde kan medlemmer af British Airways bonusprogram optjene Avios-point på hele turen fra Europa til Fiji. Fiji Airways flyver til 31 byer i 12 lande, bl.a. til Australien, New Zealand, Samoa, Tonga, Tuvalu, Kiribati, Vanuatu og Salomonøerne, USA, Hong Kong og Singapore.

Fiji Airways bliver (næsten) medlem af oneworld alliancen (foto: British Airways /PR)

Flere nyheder

Nyt land på kortet: CPH får rute til verdens næstældste…

Af Kenneth Karskov // Internationale rejsemagasiner nævner det ofte som et af verdens smukkeste lande, men det er samtidig et sted…

Har du set CPHs “hemmelige” venterum?

Af Kenneth Karskov // Den ligger godt gemt væk. Du kommer ikke sådan lige forbi, og du skal nærmest vide at…

1.830 danskere kan GRATIS tage en partner med til USA

Af Kenneth Karskov // Kender du en, som hedder Valentin eller Valentina? Så send dem lige en hilsen og sig, at…

Ville du flyve på skiferie til Japan?

Af Kenneth Karskov // Skolernes vinterferie nærmer sig med hastige skridt, og mens flere og flere søger mod Fjernøsten for at…

Se listen: Disse ruter var CPHs mest populære i 2018

Af Kenneth Karskov // ]>Over 30 millioner mennesker…

6 steder jeg vil ELSKE at rejse til i 2019

Af Kenneth Karskov // Luk øjnene. Træk vejret dybt. Forestil dig så, at du kan vælge et hvilket som helst sted…

Norwegian slår rekord: Flere passagerer i 2018 end nogensinde før

Af Kenneth Karskov // Over 37 millioner mennesker fløj med Norwegian i 2018. Det er ny rekord for det norske lavprisselskab. 35…

Emirates serverer denne danske specialitet til verdens mest eksklusive kundegruppe

Af Kenneth Karskov // Der findes mennesker på denne jord, som gladeligt smider 70-80.000 kroner for en flybillet. For den sum…

Så mange tager lavprisfly mellem København og New York

Af Kenneth Karskov // Det er ikke mange år siden, at eksperterne rystede på hovedet af idéen om oversøiske lavprisflyvninger. Det…